CASA SIVERIO-HERNÁNDEZ (LA ALHÓNDIGA, 2)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Risteyksessä sijaitseva kiinteistö on pystytetty tontin nurkkaan, missä San Juan Bautistan luostari pystytettiin, Juan de Gordejuelan pystytettiin vuonna 1610, tulipalo tuhosi luostarin vuonna 1806 ja takavarikoitiin saman vuosisadan 30-luvulla. . Kuuban alkuperän veljet Hern ndez Gonz lez ostivat 1800-luvun lopulla maanomistuksen ja jakoivat sen kotiensa rakentamiseksi. Tällä tavoin jatkamme hänen siskojensa talon rakentamista. Erityisesti tämä kiinteistö kuuluu yhdelle hänen sisarelleen, joka avioitui Siverion perheen jäsenen kanssa. Kiinteistö on rakennettu suositun eklektismin suuntaviivojen mukaisesti, tyyli, joka edustaa muutosta kuntaan vanhan hallinnon päättymisen jälkeen kuntaan saapuneiden uusien luokkien mentaliteettimuutoksena. Sen rakentaminen juontaa juurensa 1900-luvun alkuun. Kiinteistön koostumuksellinen yksinkertaisuus ja kuvioinen abstraktio, jossa on esteettisiä piirteitä ja erilaisia vaikutteita, käsittävät sen ekologisen kiinteistön tyypillisyydessä, tällä tavalla alkava ekologinen tyyli sisältää suuremmat taiteelliset saavutukset julkisivu teräsbetonin käytön ansiosta, joka luo uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parantaa asumiskelpoisuutta.Casa Siverio-Hernández (La Alhóndiga, 2)

Kiinteistö on rakennettu suorakulmaiseen pohjakerrokseen, vaikkakin rakennettu tilavuus saa hopeamuodon muodossa 'L ', joka on kehitetty kahteen korkeuteen ja järjestetty aukkojen järjestelyyn. Pohjakerroksessa kaikki eri yksiköiden pääsyovet sijaitsevat, kun taas yläkerrassa ovat ikkunaovet, joissa on pieni kaite, joka tuottaa pienen tai ei-näkyvän parvekkeen. Aukoille on tunnusomaista niiden hoikkaus ja muottien tai runkojen veistosnauhojen käyttö, jotka on kehystetty siiman osaan, kaiken tämän on mahdollista käyttämällä rakennusjärjestelmiä teräsbetoniin perustuvissa rakenneosissa. Ylimääräisesti kiinteistö on katettu litteällä katolla ja on kallistettu neljään kaarevan laattaveden veteen, joka on suljettu metriä kohden varusteella, jonka päällä on koristeellinen seppeleiden pohja ja kohokuvioidut kilvet. Koriste-elementtinä julkisivuihin on asennettu kaksi karniikkaa, jotka rajaavat kattoalueen toisen kerroksen ensimmäisen ja toisen kerroksen. Yhdellä sivulla, kohti kasvin tuottamaa avointa tilaa, 'L ', toisessa kerroksessa on lasitettu käytävä.Casa Siverio-Hernández (La Alhóndiga, 2)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Street La Alh ndiga, 2

UTM koordinoi

X 344645,27

Ja 3141264.90


    Monumentin luokka. Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

PGO Los Realejos, Suojauslogo, Los Realejos, 2013 . - Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s