CASA PLASENCIA (SAN AGUSTÍN, 53)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Rakennettu Kanariansaarilla vallitsevan regionalistisen kielen mukaan arkkitehti Tom s Machado -projektin perusteella, joka rakennettiin vuonna 1950. Arkkitehti Tom s Machado ja M ndez Fern ndez de Lugo lopettivat arkkitehtuuriuran Barcelonassa kurssilla 1935/1936. Hänet nimitettiin Teneriffan Cabildo de arkkitehtiksi Marrero Regaladon kuoleman jälkeen vuonna 1956. Arkkitehti käsittelee elementtejä omalla kielellään. autenttisempi tuolloin sodanjälkeisessä arkkitehtuurissa. Tom s Machado noudattaa Canarist-linjoja, ominaista koristeellista ja monumentaalista tyyliä, jota on kutsuttu nimellä 'olonary Baroque '.Casa Plasencia (San Agustín, 53)

Rakennus on järjestetty suorakulmaiseen kerrokseen, jossa pääjulkisivussa on aukkojensa järjestetty, tasapainoinen ja harmoninen jakautuminen suunnitelmien ja ekologisten linjojen mukaisesti, ja alakertaan on sisäänkäyntiovi ja kaupallinen ovi, kun taas Yläkerrassa on ikkuna ja ovi-ikkuna, josta pääsee suoraan parvekkeelle, joka lentää teräsbetonia. Kiinteistössä kaupallinen käyttö on erotettu pohjakerroksessa ja asuinkäyttö yläkerrassa. Julkisivu erottuu monimutkaisesta ja monimutkaisesta sisustuksestaan, erottuen aukkojen järjestelystä, koristeellisista töistä, parvekkeesta, oven ruusukkeesta ja kaarevasta etuosasta. Sarja on peitetty litteällä kansi.Casa Plasencia (San Agustín, 53)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Street San Agust n, 53

UTM koordinoi

X 344638,55

Ja 3141153.84


Monumentin luokka . Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s