CASA PLACENCIA (GARCÍA ESTRADA, 31)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Sebasti n Hern ndez kasvatti ja myi myöhemmin Placencia-perheen jäsenelle. Kiinteistö on pystytetty noudattaen eklektikunnan suuntaviivoja, jotka ovat peräisin 2000-luvun alkupuolelta. Mediaanien väliin rakennettu kiinteistö käsittelee Realejoksen alueella yhtä ekologisen arkkitehtuurin malleja, joka yhdistää suositun Kanarian arkkitehtuurin mallin. Julkisivu korostaa sen koostumuksellista yksinkertaisuutta ja kiinteistön kuvioista abstraktiota, kun esteettiset piirteet ovat sulaneet yhteen. Alkuperäinen ekologinen tyyli sisältää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parannuksia asumiskelpoisuuteen.Casa Placencia (García Estrada, 31)

Arkkitehtonisesti kiinteistö on rakennettu neliömäiseen kerrokseen, joka on mukautettu maan sijaintiin. Sen julkisivu on kahdessa korkeudessa, ja siinä on aukkojen järjestysjärjestys. Yläosassa on katto, jossa on pari- ja rivirakenne, jossa on neljä tasaista laattakattoa. Pystysuoraan julkisivu on rajoitettu sivusuunnassa pilareilla, jotka on sijoitettu pystysuunnassa seiniin tehdyn koristeellisena kohokuvioiduna nauhana. Julkisivu päällystetään kynnyksellä reunalla käyrän ja vastakäyrän kanssa. Rikkaana veistoskoristeena kynnyksellä sijaitsevat kolme kaitelevyä ja toisessa parvekkeet lentävät teräsbetonilla ja takorauta-telineillä.Casa Placencia (García Estrada, 31)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE N Garc a Estrada Street, 31

UTM koordinoi

X 344674,68

Ja 3141482.87


Monumentin luokka. Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s