CASA PARROQUIAL

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä Cantillo Abajo -kadulla sijaitseva rakennus on 1700-luvulla rakennettu suosittu mutapurkkityylinen arkkitehtuuri, jolla on suuri läsnäolo. Se kuuluu ikimuistoisista ajoista lähtien kirkolliseen alueeseen, joka on yhteydessä Konseptin seurakuntaan.Casa Parroquial

Perinteinen kotelo, joka koostuu kahdesta korkeudesta ja jossa on L-muotoinen lattia, joka on kehitetty terassin ympärille, alakerrassa avoin galleria ja yläkerrassa suljettu, jota tukee yhdeksän jalkaa teetä, joka tukee pohjaa kivistä Ylimmän kerroksen galleria on tällä hetkellä ratkaistu muurauskiskoilla ja suurilla ikkunoilla, korvaavan alkuperäisen puun kokoonpanon.

Pääjulkisivu koostuu kymmenestä tilatusta ja käytännöllisesti symmetrisestä aukosta tavanomaisesta linjasta, joka jakaa julkisivun kahteen osaan. Alemmassa kerroksessa on viisi aukkoa, joissa eteinen sijaitsee keskellä, joka on kahden ikkunan molemmin puolin. jalokerrosta johtaa katettu parveke, ja molemmilla puolilla on kaksi aukkoa. Pääjulkisivusta näkyy parveke, joka on arkkitehtoninen elementti, joka kiinnostaa suurta mielenkiintoa, sekä puuseppä kaikissa ikkunoissa ja sisäänkäynnissä.

Pihan pohjoispuolella sijaitsevan sisäpuolen toiselle kerrokselle johtavat portaat ilmestyvät, pala, joka ei ole muuttunut. Sisäisesti erottuu päähuoneiden mutapurkkikatot, joissa näkyy koristeltuja almizaatteja.

Kiinteistön loppuunsaattamiseksi siinä on arabilainen kattolaatan katto, joka on erotettu neljään vesistöyn, ja räystä, joka muodostuu kolminkertaisesta laattarajasta, jolloin on mahdollista korostaa savupiippu länsipäässä ja puiset rgolat.

Tämä ominaisuus, joka on kokonaan muuttumattoman tilansa vuoksi yksi alueen suurimmista, on erittäin kova avioliitossa.Casa Parroquial

KUNNALLISUUS Los Realejos

Matala Realejo -alue

OSOITE C / Cantillo Abajo, 5

UTM koordinoi

X       344,353.69

Ja 3141061,62


BIC , historiallisen joukon luokka, asetus 220/2005. BOC N 243 (14.12.2005)

BIC , monumenttiluokka, asetus 264/2003. BOC N 199 (30.9.2003)


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, Villa de Los Realejosin kiinteistöjen luettelo. Teneriffan saari , kunnia. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

Historiallisen perinnön saaristo-ohjelma, Teneriffan saaren neuvosto - CICOP Espanja, 1996.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s