CASA PÉREZ CORREA (PUERTO FRANCO, 46)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Päivä 1900-luvulla, erityisesti kahdenkymmenen ja kolmenkymmenen vuoden välillä. Se nostettiin ensimmäisenä päivänä sen omistajien, P rez Correa -perheen jäljityksen jälkeen, esittäen yhtäläisyyksiä joidenkin nykyisten talojen kanssa Carmenin kirkon ja Plaza Garc a Estradan ympäristössä. Mitatun klassismin muotoilu tai kotelo, täysin järjestämätön, pelasti teräsbetonin lentävät parvekkeet takoraudan sivuraideella ja sellaisen varusteen olemassaolon, joka rajaa kattoa kohti julkista holvia.Casa Pérez Correa (Puerto Franco, 46)

Kiinteistöä kehitettiin kolmen kerroksen kokonaiskorkeudella, julkisen holvin seuraamana oli porrastettu yhden ja kahden korkeuden julkisivu, kiinteistö rakennettiin monikulmaiselle kerrokselle, joka on olemassa julkisen yksityishenkilön alueella, valunut parveke ja tällä hetkellä puuttuu siellä oli pergola ja terassi. Tämä ominainen kaavamuoto luo ainutlaatuisen ominaisuuden, joka koostuu useista yhtenäisistä moduuleista. Rakojen järjestely on siisti, kun ylemmän kerroksen ikkunan ovet sijaitsevat ovien yläpuolella. Julkisivu on koristeltu reunuksella ja siihen koristeella. Seinät on valmistettu tiilimuurauksella ja sementtilaastilla, peittämällä erilaiset halkeamiset kallellaan tasaisia laattakattoja pari- ja rivirakenteessa, kahden korkeuden päämoduulin ollessa kosketuksissa Puerto Franco -kadun kanssa. litteä katto Sisältä ylemmän kerroksen portaat erottuvat ja tilavuus jaetaan puulattialla.Casa Pérez Correa (Puerto Franco, 46)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE N Puerto Franco Street, 46

UTM koordinoi

X 344635.96

Ja 3141655.97


Los Realejos PGO, Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s