CASA JUAN GONZÁLEZ (GARCÍA ESTRADA, 30)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Yksi parhaimmista esimerkkeistä kadun ekologisesta arkkitehtuurista, mikä heijastaa omistajan sosiaalista asemaa. Kiinteistö on päivätty 1900-luvun alussa. Se erottuu rakennusjärjestelmistään ja teräsbetonin käytöstä rakennusmateriaalina (jota käytetään myös koriste-elementtien toteuttamiseen). Ominaisuuden koostumuksellinen yksinkertaisuus ja kuviollinen abstraktio, jossa esiintyy fuusioita ja erilaisia vaikutteita, käsittävät sen ekologisen ominaisuuden tyypillisyydessä. Tällä tavoin alkava ekologinen tyyli sisältää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parannuksia asumiskelpoisuuteen.Casa Juan González (García Estrada, 30)

Kiinteistö on rakennettu 'L '-kerrokseen kahdessa korkeudessa aukkojen järjestelyllä. Pohjakerroksessa eri yksiköiden pääsyovet sijaitsevat, kun taas yläkerroksessa on ikkunoiden ovet, joissa on pieni takorautainen seinä, joka tuottaa pienen tai ei-näkyvän parvekkeen. Aukkoille on ominaista niiden hoikkaus, jotka kaikki on mahdollista käyttämällä rakennusjärjestelmiä teräsbetoniin perustuvissa rakenneosissa. Kiinteistö on pääosin peitetty kaltevalla katolla, jolla on neljä vettä tasaista laattaa ja joka on suljettu metrillä metrillä. Koriste-elementtinä julkisivuihin on asennettu kaksi karniikkaa, jotka rajaavat kattoalueen toisen kerroksen ensimmäisen ja toisen kerroksen. Sen sisällä korostetaan ratkaisua avoimeen käytävään pohjoiseen, jossa on lasitettu galleria muurauslaudalla ja peitetty kolmikerroksisella kattokerroksella. Sisältä erottuu portaat toiseen kerrokseen.Casa Juan González (García Estrada, 30)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Calle Garc a Estrada, 30

UTM koordinoi

X 344678,02

Ja 3141536,69


Monumentin luokka. Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO, Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s