CASA HIGA, 17

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Dessa är två gamla lager som går tillbaka till 1700-talet, enligt riktlinjerna för den traditionella arkitekturen för tillfället. Det kännetecknas av användningen av platserna för utförandet av dess bärande väggar, användningen av sluttande tak av arabiska plattor och dess fasad svarar på ett mycket enkelt kompositionsschema.


Egenskapen med markant lantlig karaktär byggdes i sitt ursprung som ett lager. De ursprungliga byggnaderna som bevaras står i två parallella sprickor runt en uteplats. Lagren är rektangulära i plan och stiger vinkelrätt mot huvudvägens axel genom sten- och lerväggar. Den befintliga innergården fungerar som ett element i kommunikationen mellan de olika butikerna och deras öppningar. Portalen n skilde den offentliga delen från den privata, så att från gatan finns ingen direkt åtkomst till de inre fasaderna av privat privat karaktär. Båda byggnaderna täcks av ett sluttande tak med två böjda tegeltak.


MUNICIPALITY Los Realejos

The Holy Cross AREA

ADDRESS Street Casa Higa, 17

UTM-KORDINATER

X 346397,80

Och 3139990.97


Fantastiskt rådhus till Villa de Los Realejos, u201 Inventarier av fastigheter i Villa de Los Realejos. Teneriffa Island ' , Hon. Stadshus av Villa de Los Realejos, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s