CASA HIGA, 17

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Nämä ovat kaksi vanhaa varastoa, jotka juontavat juurensa 1800-luvulle, noudattaen nykyisen perinteisen arkkitehtuurin ohjeita. Sille on ominaista paikan materiaalien käyttö sen tukiseinien toteuttamiseen, arabialaisten laattojen ja sen julkisivun kaltevan katon käyttö vastaa hyvin yksinkertaista koostumuskaaviota.


Merkitty maaseudun luonteen omaisuus rakennettiin alun perin varastona. Alkuperäiset säilyneet rakennukset seisovat kahdessa rinnakkaisessa halkeamassa terassin ympärillä. Varastot ovat suorakaiteen muotoisia ja nousevat kohtisuoraan päätien akseliin kivi- ja muuriseinien läpi. Nykyinen piha toimii elementtinä viestinnästä eri kauppojen ja niiden aukkojen välillä. Portaali n erotti julkisen osan yksityisestä osasta siten, että kadulta ei ole suoraa pääsyä yksityishenkilöiden sisustus julkisivuihin. Molemmat rakennukset peitetään kaltevalla katolla, jolla on kaksi kaarevaa tiilikattoa.


KUNNALLISUUS Los Realejos

Pyhän Ristin alue

OSOITE Street Casa Higa, 17

UTM koordinoi

X 346397,80

Ja 3139990.97


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s