CASA HERNÁNDEZ PÉREZ (LA ALHÓNDIGA, 6)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Rakennus rakennettiin 1800-luvun lopulla, ja sen seinät olivat San Juan Bautistan luostarin vanhimpia todistajia, ja sitä käytettiin uudelleen toteutukseen. Juan de Gordejuelan vuonna 1610 rakentama luostari San Juan Bautista, luostari tuhottiin vuonna 1806 ja takavarikoitiin kyseisen vuosisadan 30-luvulla. Kiinteistö sisältyy klassismiin, jossa halutaan muotojen yksinkertaisuutta ja puhtautta. Klassicistiselle tyylille on ominaista järjestys, tasapaino ja symmetria, palattuaan kauneuden klassiseen ideaaliin, missä ovat antiikin kauneusstandardit, joita klassismi aikoo jäljitellä. Tämä lisää vakauden ja jännityksen tunnetta suljetusta liikkeestä. Toisaalta se pyrkii osoittamaan piirteissään yksinkertaisuuden ja luonnollisuuden, josta kaikki haluavat, ei vain hienostuneimman aatelison, vaan myös tavallisten ihmisten keskuudessa.Casa Hernández Pérez (La Alhóndiga, 6)

Kiinteistön laitos on muodossa 'L ', jossa muodostetaan pieni terassi, joka viestii palveluyksiköiden päämoduulin. Rakennus nousee kahteen korkeuteen koko sarjassa. Tärkein ja jalompi osa on pystytetty kahteen levyyn, joiden julkisivuissa on merkitty symmetria ja mittasuhde, ja jotka peittävät kokonaisuuden litteällä katolla. Aukot ovat pitkänomaisia, ja alakerrassa on kiinteistöihin ja erilaisiin yksikköihin pääsyovet, joissa ikkuna-ovet varataan kaikkein jaloimmalle osalle pieneksi parvekkeeksi tai näkökulmaksi. Päämoduulissa on ominainen ulkoinen puinen portaikko, josta pääsee tasaiselle katolle, korostaen sitä tukevat jabalconit. Litteä katto on piilotettu pitkittäisreunalle rakennetun lisävarusteen taakse, joka merkitsee julkisivun päätä yläosassa. Alfarjessit ovat puupalkkeja, joille on ominaista ainutlaatuinen puukuituista tehty kudottu puoli. Jalompaan moduulin liitteenä oleva palveluyksikkömoduuli, joka tuottaa ja muodostaa kasvin prosenttimääränä 'L ', on kaksikorkeus, jossa on viisto katto kahteen kaarevaan laattaveteen. Avoimen pihan kanssa kommunikoivan julkisivun ulkopuolelle on asennettu käytävä, joka on päällystetty nykyaikaisella puulasulla.Casa Hernández Pérez (La Alhóndiga, 6)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Street La Alh ndiga, 6

UTM koordinoi

X 344624,27

Ja 3141267,79


Monumentin luokka . Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s