CASA HERNÁNDEZ (LA ALHÓNDIGA, 4)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Rakennus on rakennettu noin 20 vuoden 1900-luvulla osana San Juan Bautistan luostarin tonttia. Juan de Gordejuelan vuonna 1610 rakentama luostari San Juan Bautista, luostari tuhottiin vuonna 1806 ja takavarikoitiin kyseisen vuosisadan 30-luvulla. Sen julkisivu heijastaa tuolloin vallitsevia suosittuja eklektismiarvoja, korostaen muurien ja koristeiden työtä muurauksissa ja rejerissä. Tällä tavalla alkava ekologinen tyyli yhdistää julkisivun suurempia taiteellisia saavutuksia teräsbetonin käytön ansiosta, mikä synnyttää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parantaa asumiskelpoisuutta.Casa Hernández (La Alhóndiga, 4)

Ominaisuudelle, joka on muodostettu pitkät suorakaiteen muotoisiksi kasveiksi, on ominaista se, että se on kehitetty kahdessa korkeudessa ja koostuu kolmesta halkeamasta, kahdesta kolmeen vettä ja yhdestä neljään. Katteet, jotka on tehty puurakenteisesti ja paririviltä ja peitetty kaarevalla laatalla. Sen pääjulkisivussa on järjestetty aukkojen järjestys, pitkänomaiset aukot, joissa ovet sijaitsevat pohjakerroksessa, ja ikkunoiden ovet yläkerrassa, joista pääsee teräsbetonista lentävälle parvekkeelle kynnyslaudalla. Yläosasta erotetaan julkisivun loppuun saattaminen ja kaltevaa kattoa rajaavan apulaitteen alkaminen vaakasuoraan. Karniisi on tehty koristeluun, joka perustuu käyrään ja vastakääriin. Tällä pääjulkisivulla ja siinä, missä on parapetti, leikataan reikä tämän alueen yli veden evakuoinnin helpottamiseksi ja tehdään kanava, joka ohjaa vedet tiettyihin evakuointipisteisiin. Sisältä erottuu puupohjaisesta portaasta toiseen kerrokseen.Casa Hernández (La Alhóndiga, 4)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Street La Alh ndiga, 4

UTM koordinoi

X 344633.49

              Ja 3141269,24


Monumentin luokka. Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje, n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s