CASA GARCÍA ESTRADA (GARCÍA ESTRADA, 4)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Kiinteistö rakennettiin kahdennenkymmenennen vuosisadan puolivälissä neljäkymmenenluvulla, arkkitehtonisesti käsittäen kiinteistön hallitsevan rationalismin aikana. Kiinteistön on rakennettu Garc a Estrada -perhe, osaan kiinteistöä, joka kuului heille 1700-luvulta lähtien. Siellä asui Realejo Alton viimeinen pormestari Don Nicol Gonz lez del Carmen. 1900-luvun alussa Kanariansaarten arkkitehtuuri oli upotettu eri kielille, joilla oli useita koristeellisia ja muodollisia vaikutteita akateemisilla, historialistisilla ja regionalistisilla sävellyksillä. Tämän vuosisadan alkupangardi johti uuden kielen luomiseen. Racionalismi, josta puuttuu tarpeettomia koristeellisia muotoja puhtailla linjoilla ja taipumus muotojen ja tilavuuksien abstraktioon, on sisällytetty uusiin arkkitehtonisiin malleihin uusista julkisivuseoksista aina tilallisen käsityksen saavuttamiseen saakka. uusista rakennuksista.Casa García Estrada (García Estrada, 4)

Rakennus on rakennettu suorakaiteen muotoisella pohjapiirroksella ja on rakennettu kahden kerroksen korkeudelle moderneilla rakennusjärjestelmillä, joita edistetään teräsbetonilla ja sementtilaastilla. Aukkojen järjestely on siisti ja rakentava yksinkertainen, kun on tarkoitus peittää ne standardisoidulla puutyöllä. Sarja on peitetty litteällä kansi. Sisällä on syytä mainita sen hydraulinen laattapäällyste ja taontakisko toiseen kerrokseen pääsemiseksi.Casa García Estrada (García Estrada, 4)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE N Garc a Estrada Street, 4

UTM koordinoi

X 344681.85

Ja 3141387,07


Monumentin luokka . Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO, Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ', Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s