CASA GARCÍA (LA ALHÓNDIGA, 25)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Alkuperäisestä kiinteistöstä vain sen pääjulkisivut ovat säilyneet, mikä on alueen mielenkiintoisimpia julkisivuja. Julkisivun taakse pystytettiin taloon, jossa oli puulattiat ja viistot katot litteillä laattoilla. Sen perusti alun perin Garc-perhe 1900-luvun alkupuolella, perhe, jonka joukossa on joitakin entisen Realejo Bajon pormestaria. Alun perin talossa on edessä terassi, joka tyhjensi sisustuksen 2000-luvun alussa. Se erottuu rakennusjärjestelmistään ja teräsbetonin käytöstä rakennusmateriaalina (jota käytetään myös koriste-elementtien toteuttamiseen). Ominaisuuden koostumuksellinen yksinkertaisuus ja kuviollinen abstraktio, jossa esiintyy fuusioita ja erilaisia vaikutteita, käsittävät sen ekologisen ominaisuuden tyypillisyydessä. Tällä tavoin alkava ekologinen tyyli sisältää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parannuksia asumiskelpoisuuteen.Casa García (La Alhóndiga, 25)

Tällä hetkellä alkuperäisestä rakennuksesta on säilytetty vain julkisivu, vaikka se on alun perin rakennettu suorakulmaiseen lattiaan, ainutlaatuisella korkeudella. Julkisivun takana seisoi talo, jossa oli puulattiat ja viistot katot litteistä kaakeista. Julkisivustaan se on pystytetty nykyaikaisilla materiaaleilla, teräsbetonilla ja sementtilaastilla, mikä mahdollistaa kolmen suuren aukon avaamisen. Aukot koostuvat yksittäin puolipyöreästä kaarista, joka ympäröi tai kehystää kaksi muuta terävää kaaria, joissa ikkunat sijaitsevat lasimaalauksilla yläosassa. Julkisivu on päällä varustettuna reunalla, kolme kattopalkilla sisustettua osaa on nivelletty päälle.Casa García (La Alhóndiga, 25)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Street La Alh ndiga, 25

UTM koordinoi

X 344562, 89

Ja 3141018.33


Monumentin luokka. Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO, Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s