CASA GALANO (GARCÍA ESTRADA, 37)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Daterad på sjuttonde och artonde århundradet är en prototyp av traditionella bostäder. Den följer riktlinjerna för det populära radhus som har utvecklats sedan 1500-talet i kommunen, med användning av material från platsen för utförande av dess bärväggar med murverk och gemensam användning av ett lutande tak av arabisk kakel med Fasader av mycket enkelt kompositionsschema, vanligtvis genom att placera öppningar markerade med åtkomstdörren och fönstret till dess flank. Genom historien genomgår fastigheten transformationer i sin ursprungliga fabrik genom skapandet av moderna fakturabyggnadsvolymer.Casa Galano (García Estrada, 37)

Den ursprungliga byggnaden är uppförd på ett rektangulärt golv med sten och lera väggar som når en unik höjd. På fasaden skiljer sig öppningarna logiskt från karpinter till original. Uppsättningen är täckt med ett tak lutande mot tre vatten av böjd kakel på en struktur av par och rad av trä. Fastigheten har andra moduler med originalkaraktärer avsedda för jordbruksarbete och andra av modernare karaktär. Gårdens omkrets är stängd med en vägg av vävväv gjord av grova och lera stenar.Casa Galano (García Estrada, 37)

MUNICIPALITY Los Realejos

OMRÅDE San Agust n

ADDRESS N Garc a Estrada Street, 37

UTM-KORDINATER

X 344668.64

Och 3141503.08


Fantastiskt rådhus till Villa de Los Realejos, u201 Inventarier av fastigheter i Villa de Los Realejos. Teneriffa Island ', Hon. Stadshus av Villa de Los Realejos, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s