CASA GALANO (GARCÍA ESTRADA, 37)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Seitsemännentoista ja kahdeksastoista vuosisadan ajankohdat ovat prototyyppi perinteisestä asumisesta. Se noudattaa suositun rivitalon suuntaviivoja, joita on kehitetty kunnassa 1500-luvulta lähtien. Materiaaleja käytetään paikasta sen tukiseinien toteuttamiseen muurauksen avulla ja arabialaattojen kaltevan katon yleistä käyttöä Julkisivut ovat erittäin yksinkertaisia koostumuksellisia, yleensä sijoittamalla oven ja ikkunan merkitsemät aukot kylkeen. Koko historian ajan kiinteistö on muuttunut alkuperäisessä tehtaassaan luomalla moderneja laskujen rakennusmääriä.Casa Galano (García Estrada, 37)

Alkuperäinen rakennus on pystytetty suorakulmaiseen lattiaan kivi- ja mudanseinämien avulla, jotka saavuttavat ainutlaatuisen korkeuden. Julkisivusta erottuu aukot, jotka on järjestetty loogisesti puusepästä alkuperäiseen. Sarja on peitetty katolla, joka on kallistettu kolmeen kaarevan laattaveden päähän puupari- ja rivirakenteeseen. Kiinteistössä on muita alkuperäishahmojen moduuleja, jotka on tarkoitettu maataloustyöhön, sekä muita moderneja. Tilan ympärys on suljettu karkeasta ja mutakivistä tehdyllä seinällä.Casa Galano (García Estrada, 37)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE N Garc a Estrada Street, 37

UTM koordinoi

X 344668,64

Ja 3141503,08


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ', Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s