CASA FELIPE SIVERIO (GARCÍA ESTRADA, 7)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Fastigheten ligger från det tjugonde århundradet och ligger vid sidan av Garc, ett Estrada-torg. Han steg upp den första dagen vardera efter spåret av dess ägare Felipe Siverio Bueno, snickare av yrke. Konstruktion eller kåpan av uppmätt klassisisme, helt oorganiserad, räddade den befintliga balustraden borsten som avgränsar taket lutande mot den allmänna bilen.Casa Felipe Siverio (García Estrada, 7)

Fastigheten utvecklades på två våningar på en våning i 'U ' som finns i det offentliga området en rektangulär fasad med två höjder. Denna karakteristiska form av 'U ' erhålls genom att skapa en enda egenskap som består av flera förenade moduler. Växten i 'U ' lämnar en liten uteplats i ryggen. Mellanrummen är snyggt där fönsterdörrarna på övervåningen ligger ovanför åtkomstdörrarna. Fasaden är toppad med en gesimsen och på den en borstning med räcken. Väggarna är tillverkade av murverk och cementmurbruk, som täcker de olika sprickorna genom sluttande tak av böjd kakel på en par- och radstruktur, huvudmodulen är i kontakt med fyrvattengatan och resten till två Inuti skiljer sig åtkomststegen till övervåningen och volymen delas med trägolv.Casa Felipe Siverio (García Estrada, 7)

MUNICIPALITY Los Realejos

OMRÅDE San Agust n

ADDRESS N Garc a Estrada Street, 7

UTM-KORDINATER

X 344664.99

Och 3141365.84


Kategori av monument . Church of Carmen och San Agust Square n.

BIC-uppgifter: dekret 90/2008, av den 6 maj. Kanarieöarnas officiella nyhetsbrev, nr 97, torsdag 15 maj 2008.

Los Realejos PGO, Protection Logo, Los Realejos, 2013.- I den första godkännandefasen.


Dekret 90/2008 av den 6 maj. Kanarieöarnas officiella nyhetsbrev, nr 97, torsdag 15 maj 2008.

Fantastiskt rådhus till Villa de Los Realejos, u201 Inventarier av fastigheter i Villa de Los Realejos. Teneriffa Island ' , Hon. Stadshus av Villa de Los Realejos, 2012.

OA3 Architecture Office Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Protection Logo, Los Realejos, 2013. - Godkännande -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s