CASA FELIPE SIVERIO (GARCÍA ESTRADA, 7)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
1900-luvulla päivätty kiinteistö sijaitsee Garc a Estrada -aukion puolella. Hän nousi ensimmäisenä päivänä jokaisen seurauksena omistajansa Felipe Siverio Buenon, puuseppä ammatin mukaan. Suunniteltu tai mitatun klassismin muotoinen kotelo, täysin järjestämätön, pelasti olemassa olevan kaiteen parapetin, joka rajoittaa kattoa julkiseen autoon nähden.Casa Felipe Siverio (García Estrada, 7)

Kiinteistöä kehitettiin kahdessa kerroksessa yhdessä kerroksessa. U201CU ' on olemassa julkisella alueella suorakaiteen muotoisella julkisivulla, jonka korkeus on kaksi. Tämä ominaisuuksellinen muoto 'U ' saadaan luomalla yksi ominaisuus, joka koostuu useista yhtenäisistä moduuleista. U201CU ' -kasvi jättää takana pienen terassin. Rakojen järjestely on siisti, kun ylemmän kerroksen ikkunan ovet sijaitsevat ovien yläpuolella. Julkisivu on koristeltu reunuksella ja sen päällä kaite, jossa on kaiteet. Seinät on valmistettu tiilimuurauksella ja sementtilaastilla, peittämällä erilaiset halkeamat kaarevien laattojen kaltevilla kattoilla pari- ja rivirakenteessa päämoduulin ollessa kosketuksissa nelivesiisen kadun ja muun kanssa kahdelle Sisältä ylemmän kerroksen portaat erottuvat ja tilavuus jaetaan puulattialla.Casa Felipe Siverio (García Estrada, 7)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE N Garc a Estrada Street, 7

UTM koordinoi

X 344664.99

Ja 3141365,84


Monumentin luokka . Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO, Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s