CASA EXPÓSITO (SAN AGUSTÍN, 33)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Kiinteistö pystytettiin Calle San Agust n: n yläosaan, kahdeksannentoista ja yhdeksännentoista vuosisadan välille, vaikka se on muutettu 1900-luvun alussa. Pienellä tontilla sijaitseva rakennus noudattaa kunnassa suositun maanrakennuksen ohjeita, joita on kehitetty 1500-luvulta lähtien, ja materiaalit on käytetty paikasta sen tukiseinien toteuttamiseen muurauksen ja käytön avulla kaltevalla arabialaisilla laattoilla varustetulla katolla julkisivuilla, joiden koostumus on hyvin yksinkertainen, yleensä asettamalla aukot symmetriselle akselille, joka on merkitty sisäänkäynnin oven ja ikkunoiden reunoihin.Casa Expósito (San Agustín, 33)

Se on hopean yksinkertainen ominaisuus, joka rakennetaan kivi- ja mudanseinämien läpi, kunnes se saavuttaa ainutlaatuisen korkeuden pääjulkisivussaan. Kiinteistö mukauttaa julkisen luonteen alueella olevan maan pinta-alaa suorakaiteen muotoisen julkisivun, korkeimman ja yksityisimmällä alueella kahden julkisivun, johtuen korkeustasoeroista kahden tason välillä. U201CL ': n tehdas, joka syntyy liittämällä uudet rakennukset nykyaikaisella laskulla alkuperäiseen moduuliin, jättää puolelle patioa, johon pääsee julkisivun eteläosassa olevan olemassa olevan portaalin kautta. Pää julkisivun pienestä koosta huolimatta on tutkittu tilavuus- ja koostumuspeli, joka heijastuu aukkojen oikeassa sijoittelussa. Alkuperäinen sarja on päällystetty katolla, joka on kallistettu neljään tasaisen laattaveden veteen parin ja rivin rakenteessa, jota ei voida havaita julkisesta holvista piiloutuakseen lisäyksen takana.Casa Expósito (San Agustín, 33)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Street San Agust n, 33

UTM koordinoi

X 344678.18

Ja 3141049.50


Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s