CASA ESPINOSA CHAVES (SAN AGUSTÍN, 70)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Ominaisuuden koostumuksellinen yksinkertaisuus ja kuviollinen abstraktio, jossa esiintyy fuusioita ja erilaisia vaikutteita, käsittävät sen ekologisen ominaisuuden tyypillisyydessä. Tällä tavalla alkava ekologinen tyyli yhdistää julkisivun suurempia taiteellisia saavutuksia teräsbetonin käytön ansiosta, mikä synnyttää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parantaa asumiskelpoisuutta. Valmistettu Agust n Espinosa Chavesin aloitteesta ja arkkitehti Pelayo L pez Mart n u2013 Romeron suunnittelemassa mitatussa ekologisessa kielessä, voisi olla päivätty 1900-luvun kahdeskymmenenluvulla. Sen promoottori, kaksi Agust n Espinosaa, oli silloisen Realejo Alton pormestari ja surrealistisen kirjailijan Agust n Espinosa Garc serkku a. Arkkitehti Pelayo L pez Mart n u2013 Romerolle oli ominaista värähtely alueellisuuden ja staattisten lähestymistapojen hylkäämisen välillä houkuttelemalla uusia mahdollisuuksia, joita uudet rakentavat tekniikat tarjosivat.Casa Espinosa Chaves (San Agustín, 70)

Rakennus on rakennettu neliömäiseen kerrokseen, joka saavuttaa kaksi korkeutta käyttämällä nykyaikaisia materiaaleja, kuten teräsbetonia ja sementtilaastia. Pää julkisivun aukkojen järjestelyt on tilattu koristeella matalassa tai epäjärjestyksessä olevassa julkisivussa. Ne tuovat esiin ylimmässä kerroksessa olevat puolipyöreän kaarin avulla hiukan muotoiset mukautuvat geminoidut ikkunat, jotka muodostavat turhan muodon ja mitat, jotka ovat voimakkaasti läsnä muissa aukkoissa. Koristeellisiin elementteihin kuuluvat korkeuksia merkitsevät reunukset ja muurahainen muuralevyillä. Kaupallinen alue sijaitsee pohjakerroksessa ja talo yläkerrassa, lattiat yhdistävät portaat, mikä puolestaan antaa pääsyn litteään kattoon. Kiinteistö on katettu katolla. Kiinteistössä olevien erilaisten rikkaiden veistosvolyymien sisällä koristeellisella koristeella käyrällä ja vastakäyrällä, joka ylittää julkisivun ja joka merkitsee parapetin alkua, impostia, joka jakaa rakennuksen korkeudet, muottiin sementtilaasti, joka ympäröi aukkoja ja balustereita ylivoimaisesti. Sisällä hydrauliikkalaatan lattiat, portaikon rautakaiteet ja pääovesta asennettu modernistinen muistuttava aita erottuvat.Casa Espinosa Chaves (San Agustín, 70)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Street San Agust n, 70

UTM koordinoi

X 344669,59

Ja 3141255.42


Monumentin luokka. Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s