CASA ESPINOSA (GARCÍA ESTRADA, 8)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Kiinteistö, jolla on huomattava ekraattinen luonne ja jolla on vaikutteita espanjalaisten aaltojen arkkitehtuurista, rakennettiin tontille, joka kuului Esstraosa-Garc-perheeseen Estradassa 1700-luvulta lähtien. Kiinteistö on päivätty 1900-luvun alussa. Se asutti surrealistisen kirjailijan Agust n Espinosa Garc a: n (Puerto de la Cruz 1897 - Los Realejos 1939), joka oli ainoa rakennus, joka liittyy pysyvän kirjailijan elämään. Agust n Espinosa Garc a oli yksi suurimmista surrealistisen rinteen edustajista Espanjassa ja jakoi kuuluisan 27. sukupolven. Kiinteistön koostumuksellinen yksinkertaisuus ja kuviollinen abstraktio, jossa yhdistyvät esteettiset piirteet ja erilaiset vaikutteet ne sisällyttävät sen ekykologisen omaisuuden tyyppiin. Tällä tavalla alkava ekologinen tyyli yhdistää julkisivun suurempia taiteellisia saavutuksia teräsbetonin käytön ansiosta, mikä synnyttää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parantaa asumiskelpoisuutta.Casa Espinosa (García Estrada, 8)

Kiinteistössä on tyypillinen kasvi muodossa 'U ', joka on rakennettu kahteen kerrokseen (pääkerros ja kellari) kivi- ja muuriseinien ulkopuolelta ja tiiliseinien sisäosiin. Eri julkisivuja muodostavien maiden nurkkaan on veistetty suurempina tuhkaaina tukijärjestelmänä. Kiinteistössä on suuret käytävät luonnollisen valon käyttöä varten. Sen itään suuntautuvan avoimen suunnitelman ominainen muoto tuottaa runsaasti viheralueita, lasitetulla näköalalla, johon pääsee ruokasalista kahden puolipyöreän kaarin avulla, joita tukee pylväs. Etupuolella ja johdanna kiinteistön sisäänpääsylle on pilastrien ja muurauspallojen sulkema terassi Merkittyjen vaakaviivojen julkisivu on suorakaiteen muotoinen, ja sen aukot on järjestetty järjestetyllä tavalla, kruunattu ylivoimaisesti reunuksella ja lisävarusteella, joka estää kaltevan katon näkemisen. Katot ovat neljän laattaisen tasakaton pari- ja rivirakenteessa. Kiinteistön sisällä on jaettu korkeuksiin puisten alfarjesten avulla. Sisäovien puusepäntyöt ja hydraulinen lattia ovat ainutlaatuisia.Casa Espinosa (García Estrada, 8)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE N Garc a Estrada Street, 8

UTM koordinoi

X 344694,72

Ja 3141427.16


Monumentin luokka. Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s