CASA DEL LLANO

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Tämä San Beniton vanhalla tien varrella sijaitseva maaseudun rakennus on perinteinen kanarian arkkitehtuuri, rakennettu 1800-luvun alkupuolella. Äskettäin sitä on uudistettu, vääristäen jollain tavalla alkuperäisiä yksityiskohtia, ja se on mukautettu yhdeksi kunnan kouluista, joissa nykyään opetetaan valokuvausta, jooga- ja keramiikkakursseja. Tämän tilan lisäksi sijaitsee El Mercadillo Farmer, vihittiin käyttöön 7. maaliskuuta 2009 ja jolla on 23 viljelijä- ja karjatilatoimistoa, jotka kaikki sijaitsevat realejero-kunnassa ja joissa tarjotaan paikallisia tuotteita, hedelmiä, vihanneksia, juustoja, viinejä, kukkia ja kaikenlaisia tuotteita Maatalous.Casa Del Llano

Tämä maaseudun talo muodostuu kahdesta rivitalosta, joissa on kaksi kerrosta, mutta erikorkuisia, ja pääosan päättää kolmipuolinen katto perinteisellä arabilaisella kattotiilillä, joka toteutetaan parin ja rivin puurakenteelle, yksinkertainen kolmirivinen kattoreikä ulottuu pystysuoran yläpuolelle, kun taas toinen moduuli huipentuu litteä katolla, johon pääsee ulkoisen portaikon kautta.

Päärunkoon lounaaseen suuntautuva takajulkaisu muodostuu sarjasta aukkoja, jotka on järjestetty, neljä ikkunaa yläkerrassa ja kolme ikkunaa, jotka ovat ristiin edellisten kanssa, jotka sijaitsevat pohjakerroksessa. Vastakkaisella puolellaan, missä se sijaitsee Kanariansaarten pihalla, on perinteinen galleria, peitettynä, sekoitettuina tasomaisten neliöiden laattojen ja San Andrin ristien kanssa, oikeiden jalkojen tukemana.

Tontilla on myös joukko erillisiä elimiä maatalouden toiminnan ja tehtävien kehittämistä varten, sijoittamalla yhteen niistä perinteinen viinitila, joka on edelleen säilynyt.


KUNNALLISUUS Los Realejos

San Beniton alue

OSOITE N Camino Viejo de San Benito, 4

UTM koordinoi

X 344948.60

Ja 3140382.48


Los Realejos PGO, Protection Logo, Los Realejos, 2013. u2013 Alkuvaiheessa.


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, Villa de Los Realejosin kiinteistöjen luettelo. Teneriffan saari , kunnia. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s