CASA CIPRIANO RODRÍGUEZ (GARCÍA ESTRADA, 26)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Fastigheten får sitt namn från en av de sista ägarna som bodde där, offentliga kontor i kommunens kommun. Följ modellen av andra befintliga byggnader på Garc, en Estrada-gata som består av ett hus med en höjd på en höjd och en av två våningar som antagligen används som ladugård. I historien genomgår fastigheten byggande av nya bilagade moduler i det bakre området. Den följer riktlinjerna för det populära radhus som har utvecklats sedan 1500-talet i kommunen, med användning av platser för att utföra dess bärväggar med murverk och den gemensamma användningen av sluttande tak av arabiska plattor med Fasader av mycket enkelt kompositionsschema.Casa Cipriano Rodríguez (García Estrada, 26)

Den ursprungliga fastigheten är byggd på en rektangulär planlösning och förvandlar sin anläggning till en fyrkant efter byggandet av de nya bilagade modulerna på baksidan. Byggnaden är byggd med sten- och lerväggar, genererar en byggnad med en och två våningar i det allmänna området, de nya moderna billmodulerna på baksidan är uppförda på två våningar. Det ursprungliga snickeri i huvudfasaden sticker ut, de befintliga taken finns i tre vatten i en anläggningsmodul och fyra i den två våningar. Taken är gjorda med en par- och radstruktur av trä. De nya modulerna har sluttande tak tillverkade av platta takpannor.Casa Cipriano Rodríguez (García Estrada, 26)

MUNICIPALITY Los Realejos

OMRÅDE San Agust n

ADRESS Calle Garc a Estrada, 26

UTM-KORDINATER

X 344681.96

Och 3141516.76


Kategori av monument . Church of Carmen och San Agust Square n.

BIC-uppgifter: dekret 90/2008, av den 6 maj. Kanarieöarnas officiella nyhetsbrev, nr 97, torsdag 15 maj 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- I den första godkännandefasen.


Dekret 90/2008 av den 6 maj. Kanarieöarnas officiella nyhetsbrev, nr 97, torsdag 15 maj 2008.

Fantastiskt rådhus till Villa de Los Realejos, u201 Inventarier av fastigheter i Villa de Los Realejos. Teneriffa Island ' , Hon. Stadshus av Villa de Los Realejos, 2012.

OA3 Architecture Office Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Protection Logo, Los Realejos, 2013. - Godkännande -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s