CASA CIPRIANO RODRÍGUEZ (GARCÍA ESTRADA, 26)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Kiinteistö on saanut nimensä yhdeltä viimeisimmistä siellä asuneista omistajista, kunnan kunnan julkishallinnossa. Seuraa mallia muista Garc a Estrada -kadulla sijaitsevista rakennuksista, jotka koostuvat talosta, jonka korkeus on yksi ja yksi kahdesta kerroksesta, jota voidaan käyttää latoksi. Koko historian ajan kiinteistö on rakennettu uusien liitettyjen moduulien takaosaan. Se noudattaa suositun rivitalon suuntaviivoja, joita on kehitetty kunnassa 1500-luvulta lähtien. Paikalla on käytetty materiaaleja sen tukiseinien toteuttamiseen muurauksen avulla ja arabialaisten laattojen kaltevan katon yleiseen käyttöön Julkisivut erittäin yksinkertaiselta koostumukseltaan.Casa Cipriano Rodríguez (García Estrada, 26)

Alkuperäinen kiinteistö on rakennettu suorakulmaisen pohjapiirroksen mukaan, ja sen tehdas muuttuu neliöksi sen jälkeen, kun uudet liitetyt moduulit on rakennettu takaosaan. Rakennus rakennetaan kivi- ja muuriseinien avulla, jolloin syntyy yhden ja kahden kerroksen rakennus julkisella alueella, uudet, nykyaikaiset laskimoduulit on asennettu kahteen kerrokseen. Pää julkisivun alkuperäinen puusepäntyö erottuu, nykyiset katot ovat kolmen veden alueella yhden kerroksen moduulissa ja neljä kaksikerroksisessa moduulissa. Katot tehdään puu- ja parirakenteella. Uusilla moduuleilla on kaltevat katot, jotka on valmistettu litteistä kattotiileistä.Casa Cipriano Rodríguez (García Estrada, 26)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Calle Garc a Estrada, 26

UTM koordinoi

X 344681.96

Ja 3141516.76


Monumentin luokka . Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s