CASA CEDRÉS

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -




Unik egendom som bildar en byggnadsenhet med det ursprungliga huset beläget intill det som tillhörde det artonde århundradet, som arbetar på en förlängning av det tidiga 1900-talet som formade nya rum och vars fasadresultat svarar på kanonerna tillämpade på många byggnader under dessa år, där den sammansatta enkelheten och den figurativa abstraktionen av egenskapen existerar tillsammans med en sammansmältning av estetiska funktioner och olika påverkningar som får en ekologisk stil, med nya byggprocesser, strukturella system och förbättringar av bostadsförmåga.



Casa Cedrés

Växtbyggnad i 'L ' som omger och bevarar det ursprungliga huset med dess två vingar, bakgård och två höjder med platt tak. Huvudfronten med markerad slankhet består av två band med olika bredd som delar fasaden vertikalt, som inrymmer ett utrymme i varje våning med geometrisk dekor i sina överliggande delar, som visar en smide fönsterbrickan på övre våningen. Uppsättningen är krönad med en avsats som markerar takets nivå och avslutas med en geometrisk dekorationsfabriksskal med små pelare fästa.



Casa Cedrés

MUNICIPALITY Los Realejos

ZONA Relajo Alto

ADDRESS Street El Medio de Arriba, 76

UTM-KORDINATER

X 344619.39

Och 3139978.03


Los Realejos PGO, Protection Logo, Los Realejos, 2013. u2013 I den första godkännandefasen-


Villa de Los Realejos, det historiska stadshuset, inventering av fastigheter i Villa de Los Realejos. Teneriffa ö , Hon. Stadshus av Villa de Los Realejos, 2012.

OA3 Architecture Office Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Protection Logo, Los Realejos, 2013. u2013 I den första godkännandefasen-


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

ARQUITECTURA CIVIL Y DOMÉSTICA
Casa Cedrés Antigua Casa Cedrés - Cat:Arquitectura Doméstica Urbana