CASA CARRERO (GARCÍA ESTRADA, 24)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Kiinteistö vie promoottoriltaan Casa Carrero -nimen, joka on vuosisadan alun kärryissä kuljettaja, josta jälkeläiset ottavat lempinimen. Ominaisuuden koostumuksellinen yksinkertaisuus ja kuviollinen abstraktio, jossa esiintyy fysikaalisia ominaisuuksia ja erilaisia vaikutteita, kattaa sen ekologisen omaisuuden tyypissä, joka on rakennettu mediaanien väliin, ja joka voi olla päivätty XX-luvun alussa, kahdenkymmenenluvun välillä. ja kolmekymmentä. Tällä tavalla alkava ekologinen tyyli yhdistää julkisivun suurempia taiteellisia saavutuksia teräsbetonin käytön ansiosta, mikä synnyttää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parantaa asumiskelpoisuutta.Casa Carrero (García Estrada, 24)

Se on yksinkertainen korkeuskasvin rakennus, joka mukauttaa julkisen luonteen alueen olemassa olevan maan suuntausta suorakaiteen muotoisella julkisivulla. Neliön kerroksen takana on pieni hedelmätarha, johon pääsee kiinteistön kautta. Pää julkisivun pienestä koosta huolimatta on tutkittu tilavuus- ja koostumuspeli, joka heijastuu aukkojen oikeassa sijoittelussa. Kohokohtia ovat vaakatasot, jotka muodostavat sementtilaastin ja kynnysalueen kattoalueella, jonka alaosa on reunustettu ja yläosassa almisaatti. Sarja peitetään litteällä kansi.Casa Carrero (García Estrada, 24)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Calle Garc a Estrada, 24

UTM koordinoi

X 344683.36

Ja 3141502.63


Monumentin luokka. Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s