CASA BALBINA HERNÁNDEZ (SAN AGUSTÍN, 72)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Nykyään, missä tämä loistava ominaisuus on, se on olemassa vanhassa rakennuksessa, sen rakentaminen voitiin päivämäärää tuolloin vallitsevien esteettisten kaanonien mukaan, 1900-luvun alussa, tarkemmin 1920-luvulla aloitteesta mistä: Balbina Hern ndez. Mediaanien välillä rakennettu kiinteistö, joka rakennettiin kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana ja jota käsiteltiin Los Realejosissa yhtenä ekologisen arkkitehtuurin malleista, joka arkkitehtonisesti uusii toistaiseksi vallitsevaa mutapurkkityyliä. Paikallisten porvarillisten luokkien edistämä peruskorjaus vastaa visioon ja nykyaikaiseen imagoon, joka tuohon aikaan oli asetettu Kanariansaarilla. Julkisivu korostaa sen koostumuksellista yksinkertaisuutta ja kiinteistön kuvioista abstraktiota, kun esteettiset piirteet ovat sulaneet yhteen. Alkuperäinen ekologinen tyyli sisältää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parannuksia asumiskelpoisuuteen.Casa Balbina Hernández (San Agustín, 72)

Kiinteistö on rakennettu neliömäiseen kerrokseen kahdessa tasossa aukkojen järjestelyllä. Pohjakerroksessa kaikki eri yksiköiden pääsyovet sijaitsevat, kun taas yläkerroksessa on ikkunoiden ovet, joissa on pieni takorautainen kaide, joka tuottaa pienen tai katselemattoman parvekkeen. Aukkoille on tunnusomaista niiden hoikkaus ja seulalaastista valmistetun rikkaan veistoksellisen muotin olemassaolo ristin osassa, mikä kaikki on mahdollista käyttämällä rakennusjärjestelmiä teräsbetoniin perustuvissa rakenneosissa. Ylimääräisesti kiinteistö on katettu litteällä katolla, joka on suljettu metrissä metrillä varustettuna koristeliuskoilla ja kaiteilla. Koriste-elementtinä julkisivuihin on asennettu kaksi karniikkaa, jotka rajaavat kattoalueen toisen kerroksen ensimmäisen ja toisen kerroksen. Yleensä julkisivu erottuu aukkojen järjestetystä järjestelystä, rikkaasta kasvisisustusesta, muurauksesta, takorautakaiteista ja lentävästä parvekkeesta. Sisältä se tuo esiin yläportaan portaat.Casa Balbina Hernández (San Agustín, 72)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Street San Agust n, 72

UTM koordinoi

X 344674,26

Ja 3141271.05


Monumentin luokka. Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ', Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ', Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s