CASA ANA SIVERIO

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Kaupunkien arkkitehtuuri, joka esittelee yksinkertaisen ekologisen tyylin, rakennettiin 1900-luvun alkupuolella.Casa Ana Siverio

Rakennuksessa on tällä hetkellä litteällä katolla varustettu 'L ' -tehdas, jonka julkisivun korkeus on yhden maanpinnan yläpuolella, kun taas kiinteistön takajulkisivulla on kaksi korkeutta hyödyntäen maan pinta-alaa.

Tämän rakennuksen etu on sen julkisivu. Jokainen sen neljästä aukosta esittelee koristeltuja kaarevaisia kaaria, samoin kuin tukit. Julkisivun loppuun saattamiseksi siinä on koriste, joka merkitsee litteän kattoviivan, ja kohdistettu aukkojen kanssa, kaiteet on sijoitettu katon sokean lisävarusteen väliin.

Keskellä se sijaitsee ovella, jossa on kaksi ikkunaa toisella puolella ja jotka esittävät toiselle alkuperäisen autotalli oven, muodostaen muuttumattoman kokoonpanon.Casa Ana Siverio

KUNNALLISUUS Los Realejos

Matala Realejo -alue

OSOITE C / Cruz Verde, 3

UTM koordinoi

X 344406,52

Ja 3140981.16Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, Villa de Los Realejosin kiinteistöjen luettelo. Teneriffan saari , kunnia. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s