CASA ALBELO (SAN AGUSTÍN, 55)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Mediaanien välillä rakennettu kiinteistö, joka rakennettiin yhdeksästoista vuosisadan aikana ja jota käsiteltiin Los Realejosissa yhtenä ekologisen arkkitehtuurin malleista, joka arkkitehtonisesti uudistaa toistaiseksi vallitsevaa mutapurkkityyliä. Paikallisten porvarillisten luokkien edistämä peruskorjaus vastaa visioon ja nykyaikaiseen imagoon, joka tuohon aikaan oli asetettu Kanariansaarilla. Julkisivu korostaa sen koostumuksellista yksinkertaisuutta ja kiinteistön kuvioista abstraktiota, kun esteettiset piirteet ovat sulaneet yhteen. Alkuperäinen ekologinen tyyli sisältää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parannuksia asumiskelpoisuuteen.Casa Albelo (San Agustín, 55)

Kiinteistölle on ominaista suorakaiteen muotoinen tontti, jolla on seinäjulkisivu. Sen kasvi ensimmäisessä narissa on suorakaiteen muotoinen, pitäen takana puutarhaa ja puua käytävää ja mamposteria jabalconeilla. Se tehdään kivi- ja muuriseinien läpi (alun perin), ja ne korvataan tietyillä alueilla nykyaikaisemmilla materiaaleilla (tiilet). Pääjulkisivun aukkojen sijoitus on järjestetty asianmukaisesti siten, että sisustus on keskitetty nykyisen ylemmän kerroksen parvekkeiden kiskoille, kirvesmiehen muotoilu, reunusten, räpylöiden ja parapettien käyttö. Sarja on peitetty kaltevalla katolla, jossa on neljä kaarevaa laattavettä pari- ja rivirakenteessa.Casa Albelo (San Agustín, 55)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Street San Agust n, 55

UTM koordinoi

X 344638.91

Ja 3141161.68


Monumentin luokka. Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO, Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s