CASA ALBELO

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Kanariansaarten suosittu arkkitehtuuri, joka on tyypillinen 1800- ja 1800-luvulle, ja joka tehtiin sen julkisivulle, todennäköisesti 1900-luvun alussa kuten monet muut perinteiset talot, jättäen muun kiinteistön muuttumattomaksi tällaisen intervention avulla, kuten takaa voidaan nähdä josta on näköala kanjonille jumala nez.Casa Albelo

Se on epäsäännöllinen kahden korkeuden rakennus, joka jättää vain yhden korkeuden maanpinnan yläpuolella La Alh ndiga -kadulla maan topografian vuoksi. Pää neliön muotoisessa julkisivussa on kolme ikkunoiden aukkoja vastaavasti järjestettyä aukkoa sijoittamalla pääsyovi julkisivun viereen itäpuolelle. Siinä on myös veistetty kivireunus, joka merkitsee talon kattorajaa.

Kiinteistön takana voit nähdä kahdeksannentoista ja yhdeksännentoista vuosisadan suosittujen rakennusten luonteen, missä voit nähdä gallerian olemassaolon.

Eri tilavuuksien katto on erotettu yhdeksi ja kolmeksi vesiksi, lukuun ottamatta pääjulkisivun tilavuutta vastaavaa litteää kattoa.Casa Albelo

KUNNALLISUUS Los Realejos

Matala Realejo -alue

OSOITE C / La Alh ndiga, 52

UTM koordinoi

X 344523.49

Ja 3141000,54


BIC, historiallisen joukon luokka, asetus 220/2005. BOC N 243 (14.12.2005)


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, Villa de Los Realejosin kiinteistöjen luettelo. Teneriffan saari , kunnia. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s