CAPA PLUVIAL DE TERNO BLANCO Y DORADO

Villa de Los Realejos
- Bienes Muebles. Textiles -
1800-luvun puolivälin ompelutekniikan avulla valmistetut uskonnolliset vaatteet. Sitä käytetään meidän Herramme tai Jeesuksen Kristuksen, Mar a Sant sima, pyhien, ei pyhien juhlissa. Kunnian, ilon, viattomuuden ja sielun puhtauden symboli. Pääsiäislammas määritteli Kristuksen symbolisesti, 'el Jumalan karitsan ', joka lunasti maailman veren vuodattamalla ja etenkin eucharistisen tai uuden pääsiäisen juhlapäivänä.Capa pluvial de Terno blanco y dorado

Pala on sileä valkoinen silkki pinta. Rajalla on koristeellisia kukkaelementtejä, jotka ovat herkkää kultaista paljettiä paljetein, jotka toistuvat jatkuvasti valkoisella pinnalla. Brodeeratut kultakierteet tyylitellyllä vihanneskoristeella pisteeseen ja kordonipisteeseen. Etuaukossaan oleva kerros reunustaa koristeellisella reunuksella, jossa on kasvikuvioita, ja molemmin puolin keskellä on brodeerattu crismon ja alfa ja omega.
Kappelissa on keskeinen koriste pääsiäislammasta, joka istuu Apokalypsen kirjassa ja säteiden ympäröimänä. Samoin kappeli on kullan ja kultaisten reunusten ympäröimä.
Siinä on rintakoru.
Sisävuori on vaaleanpunaista kangasta.Capa pluvial de Terno blanco y dorado

Korkeus: 137 cm

Leveys: 300 cmCapa pluvial de Terno blanco y dorado

Säätiön kansainvälinen kulttuuriperinnön säilyttämiskeskus (Cicop), 2013.Capa pluvial de Terno blanco y dorado

Sijaitsee seurakunnan toimistossa.Capa pluvial de Terno blanco y dorado
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

ARQUITECTURA RELIGIOSA
Capa pluvial de Terno blanco y dorado Iglesia de Santiago Apóstol - Cat:Iglesias