CANTILLO ABAJO, 54

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Ominaisuuden koostumuksellinen yksinkertaisuus ja kuviollinen abstraktio, jossa esiintyy fysikaalisia ominaisuuksia ja erilaisia vaikutteita, käsittävät sen mediaanien väliin rakennetun ekologisen omaisuuden tyypissä, joka voi olla päivätty yhdeksännentoistakymmenennentoista luvun lopulla ja kahdennenkymmenennen vuosisadan alkupuolella. Tällä tavalla alkava ekologinen tyyli yhdistää julkisivun suurempia taiteellisia saavutuksia teräsbetonin käytön ansiosta, mikä synnyttää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parantaa asumiskelpoisuutta.Cantillo Abajo, 54

Tämä suorakulmaisen lattian korkeuden omaava yksinkertainen talo jakaa ikkunat ja ovet varovasti symmetria-akselin avulla. Kaikki koristeelliset mielenkiinnot ovat keskittyneet kynnyksen keskiosaan, joka korostaa pyöreää etuosaa. Lisäksi kynnyksellä on pilastereita pienillä sokkeloilla ja leikkauslevyillä, muotoilluilla reunoilla ja kruunatulla kynnyksellä, jolla on sama koriste kuin karniisilla.

Aukot toistavat saman symmetrisen järjestelyn julkisivun akselin suhteen, ja se on kehystetty eräänlaisella valetulla kehyksellä. Ikkunat suljetaan alaosassa taontalaudalla.

Siinä on litteä katto, litteä katto, jota tukee betonirakenne n.Cantillo Abajo, 54

KUNNALLISUUS Los Realejos

San Vicenten alue

OSOITE Calle Cantillo Abajo, 54

UTM koordinoi

X 344317,81

Ja 3141280,29


Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s