CANTILLO ABAJO, 21

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Enfamiljseiendom från 1700-talet kännetecknas av användning av tekniker, material och typiska arkitekturformer i dess tid. Ursprungligen omfattas det av dess arkitektoniska drag och dess material inom det som ska vara en inhemsk arkitektur för lera. Även om det med tiden och de viktiga omvandlingarna har ändrats har dess konfiguration och relevans allvarligt ändrats.Cantillo Abajo, 21

Fastigheten är ursprungligen byggd på ett rektangulärt golv, med en bakre fasad av privat karaktär som ger tillgång till en trädgård eller andra anslutna enheter. Fasaden behåller även om essensen i den populära arkitekturen för tillfället med sin rektangulära front i en höjd och med ett oroligt arrangemang av luckorna (en dörr och ett fönster) har förändrats allvarligt med att ersätta ett element lika viktigt som locket. Taket har över tiden ersatts av ett plant tak, som en enda väst av detta tak lämnar en liten takfot av krökt kakel under en liten eller modern tröskel som tillverkas i blockfabrik. Ursprungligen genom en analys som gjorts kommer taket att vara ett tre vatten (fortsättning av taket i den intilliggande byggnaden) av böjd takplatta på en par- och radstruktur.

Väggarna är gjorda av sten och lera.Cantillo Abajo, 21

MUNICIPALITY Los Realejos

San Vicente- OMRÅDET

ADRESS Calle Cantillo Abajo, 21

UTM-KORDINATER

X 344323.29

Och 3141214.32


Fantastiskt rådhus till Villa de Los Realejos, u201 Inventarier av fastigheter i Villa de Los Realejos. Teneriffa Island ', Hon. Stadshus av Villa de Los Realejos, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s