CANTILLO ABAJO, 21

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Yhden perheen kiinteistöjä, jotka ovat peräisin 1700-luvulta, joille on ominaista tekniikoiden, materiaalien ja aikakauden arkkitehtuurin tyypillisten muotojen käyttö. Alun perin sen ympäröivät arkkitehtoniset piirteensä ja materiaalinsa mutamudan kotimaisessa arkkitehtuurissa. Vaikka ajan myötä ja tärkeät muutokset, sen kokoonpano ja merkitys ovat muuttuneet vakavasti.Cantillo Abajo, 21

Kiinteistö on alun perin rakennettu suorakaiteen muotoiseen lattiaan, ja sen takana on julkisivu, josta pääsee puutarhaan tai muihin kiinnitettyihin yksiköihin. Vaikka julkisivu säilyttää nykypäivän suositun arkkitehtuurin ydin, suorakulmainen etuosa korkeudella ja aukkojen epäjärjestysellinen järjestely (ovi ja ikkuna) on muuttunut vakavasti korvaamalla yhtä tärkeä elementti kuin kansi. Katto on korvattu ajan kuluessa litteällä katolla, jolloin tämän katon yksittäisenä säilönä on pieni kaarevan laatan räystä. Alun perin tehdyn analyysin mukaan katto on kolme vettä (viereisen rakennuksen katon jatko) kaarevaa kattolattiaa pari- ja rivirakenteessa.

Seinät on tehty kivestä ja mudasta.Cantillo Abajo, 21

KUNNALLISUUS Los Realejos

San Vicenten alue

OSOITE Calle Cantillo Abajo, 21

UTM koordinoi

X 344323,29

Ja 3141214.32


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ', Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s