CANTILLO ABAJO, 2

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Talo sijaitsee Cantillo Abajo -kadun alussa, La Alh ndiga -kadun kulmassa. Kahdenkymmenennen vuosisadan puolivälissä nykyiset omistajat hankkivat sen säilyttämistilassa, joka oli melko huono. Puuttuminen noihin vuosiin ja pysyminen sellaisena kuin se esitetään tänään.Cantillo Abajo, 2

Suorakulmainen lattiarakenne, yhden pääkorkeuden yläpuolella maanpinnan yläpuolella, kun taas takimmaisessa julkisivussaan se on kaksi korkeutta, johtuen maan topografiasta, kun se on God Nez-rotkon vieressä.

Yhden korkeuden pääjulkisivussa on kolme aukkoa, jotka ovat sen ikkuna-ovi-ikkunakokoonpano, jolloin jätetään hyvin järjestetty koostumus, jossa ristin risti ja puinen katos erottuvat. Vaikka La Alh ndiga -kadun julkisivussa on kaksi aukkoa, ja edessä on autotalliovi. Julkisivu on viimeistelty apuna, kaarevan laatan viisto katto on piilotettu sen taakse.

Kiinteistö ostettiin kahdennenkymmenennen vuosisadan puolivälissä nykyisiltä omistajilta, jotka olivat huonosti säilyneissä olosuhteissa, joten se oli puututtava tänään esitettyyn muotoon.Cantillo Abajo, 2

KUNNALLISUUS Los Realejos

Matala Realejo -alue

OSOITE C / Cantillo Abajo, 2 esq.

Alh ndiga.

UTM koordinoi

X 344376,39

Ja 3141028.90


BIC, historiallisen joukon luokka, asetus 220/2005. BOC N 243 (14.12.2005)

BIC, monumenttiluokka, asetus 264/2003. BOC N 199 (30.9.2003)


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, Villa de Los Realejosin kiinteistöjen luettelo. Teneriffan saari , kunnia. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s