CALZADILLA, 11

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä kiinteistö on seitsemännentoista vuosisadan aikana syntynyt esimerkki maatalouden rakentamisesta, joka voi tuolloin perustaa perheen tilojen hyväksikäyttöön. Historiallisesti luotettavin ominaisuus sisältyy mutapurkkityyliin läheisessä suhteessa sen arkkitehtuurimuotojen ja toiminnallisuuden välillä, selkeillä ja tarkilla toiminnallisilla kaavoilla, leveillä seinillä, jotka antavat mahdollisuuden pitää puristimet ja antaa tilaa. Kiinteistön ainutlaatuisuus on kuitenkin sen oletettua ominaiskäyttöä, jossa kiinteistön odotettiin sijoittavan joitain teollisuuden koneita muun kuin maataloustuotannon valmistukseen, kuten tehdas, varastot jne., Mikä korostaa liitetyn rakennuksen olemassaoloa. viinitilaCalzadilla, 11

Suorakulmaisessa kerroksessa korotettu rakennus on kehitetty kahteen korkeuteen. Julkisivu esittää aukkojensa epäjärjestystä, vaikkakin tietyllä loogisella koostumusjärjestyksellä. Sille on ominaista (alun perin), että sen julkisivussa on kaksi päällekkäin asetettua ikkunaa, yksi kerrosta kohden, jolloin tämän ajan kuluessa toinen aukko tehdään uudenaikaisemman lasku-oven muodossa.

Yksityisimmässä julkisivussaan maatilan sisäänkäynnin vieressä sijaitsevat eri kerrosten ovet. Yläkerrassa on pieni parveke, joka toimii yhteytenä oven ja portaiden välillä . Koko omaisuuden tekevät kivi- ja muuriseinät nurkkaan kietoutuneiden veistettyjen ashlarien avulla.

Katto on neljä vettä, jotka on valmistettu pari- ja rivirakenteessa, viimeistelty ulkoisesti kaarevilla laattoilla. Tilalla sijaitsevassa lisärakennuksessa on viinitila viinien valmistukseen.Calzadilla, 11

KUNNALLISUUS Los Realejos

Pyhän Ristin alue

OSOITE N Calzadilla Street, 11

UTM koordinoi

X 346485.60

Ja 3139989.98


Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Villa de Los Realejosin kaupungintalo, ' Villa de Los Realejosin kiinteistöjen luettelo. Teneriffan saari ', Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, ' PGO Los Realejos ', Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s