BARROSO, POL. 5 PARC. 98

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Rakennus, joka koostuu kahdesta samanlaisesta tilavuudesta ja omaksuu samanlaisia piirteitä ominaisissa elementteissä, jotka muodostavat sen julkisivun, mutta eivät ole homologisia sen tasopintojen suhteen. Alkuperäisesti se on selkeä esimerkki asumisoikeuteen tarkoitetusta rakennuksesta. Tilan omistaja myönsi oikeuden viljelijöille, jotka vastaavat liitännäismaan viljelystä tilalla, korvauksena prosentuaalisesti kasvatetuista tuotteista. Sarja on päivätty 1700-luvulla.Barroso, Pol. 5 Parc. 98

Koko kiinteistö on rakennettu hyödyntämällä maan luonnollista kaltevuutta kehittämällä pääjulkisivustaan kaakkoon, jossa päätie alun perin sijaitsi. Koko sarja on jaettu kahteen moduuliin, joissa on identtinen koostumus, jakelu- ja rakennejärjestelmä, ja jotka eroavat toisistaan vain suunnitelman mukaan peittävissä pinnoissa (ylämoduuli kaltevuuden laskevassa suunnassa on pinta-alaltaan hieman suurempi).

Jokainen moduuli on rakennettu erikseen neliömäiseen kerrokseen, josta kehitetään seinät, jotka muodostavat kokonaistilavuuden, joka on jaettu kahteen kerrokseen. Seinät on valmistettu perinteisellä tekniikalla tuolloin, käsittelemättömät kiviseinät kiinnitetään mudalla ja päällystetään ulkoisesti ohuella kalkkilaastin kerroksella.

Jokaisella moduulilla on erikseen ylimmässä kerroksessa erittäin nöyrä puuseppä, joka on valmistettu koottuista laudoista ilman koristelua. Tämän kerroksen puuseppä koostuu ikkunasta ja leveästä ovesta korkeuteen nähden valon ja ilmanvaihdon pääsyn helpottamiseksi. Se korostaa yläkerroksen ulkopuolisista portaista, samoin molemmissa moduuleissa, puusta.

Koko omaisuus on peitetty kahdella kannella, yksi moduulia kohti, neljällä vedellä, jotka on valmistettu kaarevista laattoista. Yksi kattohameista ulottuu samalla kaltevuudella puuportaikkojen ulkopuolelle ja muodostaa pienen, lyhyen ja tyylikkään kuilun oven pääsyalueelle.Barroso, Pol. 5 Parc. 98

KUNNALLISUUS Los Realejos

Tigaiga- ALUE

OSOITE Calle Barroso, pol. 5 Parc. 98

UTM koordinoi

X 343738.40

Ja 3140611.51Barroso, Pol. 5 Parc. 98

Los Realejos PGO, Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s