BAR LA COPA (GARCÍA ESTRADA, 57)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Byggt på 17-1800-talet är det ett av de bästa exemplen som bevarades i området. Följ riktlinjerna för det populära radhus med en andra våning på en av dess sidor, som har utvecklats sedan 1500-talet i kommunen, med användning av material från platsen för utförande av dess bärväggar med murverk och den vanliga användningen av sluttande tak av arabiska plattor med fasader i mycket enkel kompositionskema.Bar la Copa (García Estrada, 57)

Hela fastigheten är byggd med fördel av landets naturliga sluttning och utvecklar sin huvudfasad mot nordost där huvudvägen ursprungligen låg. Till de två modulerna läggs en ny byggnad till som modifierar dess rektangulära plan till en i form av 'L '. Hela uppsättningen är indelad i två moduler med identisk sammansättning och konstruktionssystem, som bara skiljer sig åt genom att modulen belägen i söder har en enda höjd på en rektangulär plan och modulen i norr är av två höjder uppförda på Ett fyrkantigt golv. Väggarna är tillverkade av traditionella tekniker av tiden, stenväggar vidhäftade av lera och toppade vid hörnen av snidade ashler av större storlek eller sammanvävda som ett stödsystem. Varje modul har individuellt en mycket ödmjuk snickare som på uteplatsen (bakre fasaden) belyser den yttre trappan till övervåningen av trä som landar på en liten balkong.

Hela fastigheten är täckt med två däck, ett per modul, med tre vatten i modulen i en anläggning och fyra vatten i form av en diamantspets i den av två, båda tillverkade i böjda plattor. En av takkjolarna sträcker sig med samma lutning på den yttre trätrappan och utvecklar en liten, kortfattad och elegant balkong i det bakre området där en uteplats ligger.Bar la Copa (García Estrada, 57)

MUNICIPALITY Los Realejos

OMRÅDE San Agust n

ADRESSEN Garc a Estrada Street, 57

UTM-KORDINATER

X 344643.15

Och 3141623.18


Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- I den första godkännandefasen.


Fantastiskt rådhus till Villa de Los Realejos, u201 Inventarier av fastigheter i Villa de Los Realejos. Teneriffa Island ' , Hon. Stadshus av Villa de Los Realejos, 2012.

OA3 Architecture Office Tres SLP, 'PGO Los Realejos ', Protection Logo, Los Realejos, 2013. - Godkännande -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s