BAR LA COPA (GARCÍA ESTRADA, 57)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Se on rakennettu 17-18-luvulla, ja se on yksi alueen parhaista säilyneistä esimerkeistä. Noudata suositun rivitalon, jonka toisella puolella on toinen kerros, suuntaa, jota on kehitetty kunnassa 1500-luvulta lähtien, käyttämällä paikalla olevia materiaaleja sen tukiseinien toteuttamiseksi muurauksen ja arabialaattojen kaltevan katon yleinen käyttö julkisivuilla, joiden koostumus on yksinkertainen.Bar la Copa (García Estrada, 57)

Koko kiinteistö on rakennettu hyödyntäen maan luonnollista kaltevuutta, kehittämällä pääjulkisivunsa koilliseen, jossa päätie alun perin sijaitsi. Kaksi moduulia lisätään uusi rakennus, joka muuttaa sen suorakulmaisen suunnitelman yhdeksi muodossa 'L '. Koko sarja on jaettu kahteen moduuliin, joilla on identtinen koostumus ja rakennejärjestelmä, ja jotka eroavat toisistaan vain siten, että etelään sijaitseva moduuli on yhden korkeuden suorakaiteen muotoinen ja pohjoiseen suuntautuva moduuli on kaksi korkeutta, jotka on pystytetty Neliömäinen kerros. Seinät on valmistettu tuolloin perinteisillä tekniikoilla, kiviseinät kiinnitetään mudalla ja päällystetään nurkkaan suuremmilla veistetyillä tuhkalatoilla tai kietoutuneina tukijärjestelmäksi. Kummassakin moduulissa on erikseen erittäin nöyrä puuseppä, joka korostaa terassilla (takana oleva julkisivu) yläkerroksen ulkoportaat, jotka on valmistettu puusta, joka laskeutuu pienelle parvekkeelle.

Koko omaisuus on peitetty kahdella kannella, yksi moduulia kohden, kolmella vedellä kasvin moduulissa ja neljällä vedellä, vinoneliön kärjen muodossa, kahdessa, molemmat tehty kaarevina laattoina. Yksi kattohameista ulottuu samalla kaltevuudella puuportaikkojen ulkopuolelle ja kehittää pienen, tiiviin ja tyylikkään parvekkeen takaosaan, jossa patio sijaitsee.Bar la Copa (García Estrada, 57)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Garc a Estrada Street, 57

UTM koordinoi

X 344643.15

Ja 3141623,18


Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ', Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s