AV. LOS REMEDIOS, 3

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Denna traditionella stil egendom uppfördes på 1700-talet ligger framför kyrkan Santiago Ap stol. Där kan du se delar av traditionell karaktär som snickare och fyra-vattentaket med arabiska plattor. För närvarande modifierades det genom att konfigurera ett urbant karaktärsgalleri på bottenvåningen som förbinder Avd. De Los Remedios med Avd. De Canarias.Av. Los Remedios, 3

Rektangulär byggnad med två höjder, täckt med en träkonstruktion med fyra vatten täckt med arabiskt tegeltak och toppad av en dubbelradig takavton. En passage passerar sina bottenvåningslokaler på sina sidor.

Huvudfronten med central symmetri visar två fönster på övervåningen och två fönster på bottenvåningen med galleriets främre kåpa som kompositionens axel.


MUNICIPALITY Los Realejos

OMRÅDE Realejo Alto

ADDRESS N Los Remedios Avenue, 3

UTM-KORDINATER

X 344712,74

Och 3140399.55


BIC - Initiering med en kategori av historiska uppsättningar. (Resolution av 8 november 2011 - BOC, nr 230, av 22 november 2011).


Villa de Los Realejos, det historiska stadshuset, inventering av fastigheter i Villa de Los Realejos. Teneriffa ö , Hon. Stadshus av Villa de Los Realejos, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s