AV. LOS REMEDIOS, 3

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä 1800-luvulla rakennettu perinteinen tyylihotelli sijaitsee Santiago Ap Stolin kirkon edessä. Siinä voit nähdä perinteisen luonteen elementtejä, kuten kirvesmiehiä ja arabialaisilla laattoilla varustettua neliveden kattoa. Tällä hetkellä sitä muokattiin määrittelemällä pohjakerrokseen kaupunkien hahmogalleria, joka yhdistää Avd. De Los Remediosin ja Avd. De Canariasin.Av. Los Remedios, 3

Suorakulmainen rakennus, jossa on kaksi korkeutta, peitetty puurakenteella, jossa on neljä vettä, peitetty arabialaisilla laattatiloilla ja päällä kaksirivisellä hampaiden reikällä, käytävä, joka ylittää pohjakerroksensa asuintilat sen sivuilta.

Sen pääosassa, jossa on symmetrinen symmetria, yläkerrassa on kaksi ikkunaa ja kaksi pohjakerroksen ikkunaa, ja gallerian etukansi on teoksen akseli.


KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE Realejo Alto

OSOITE N Los Remedios Avenue, 3

UTM koordinoi

X 344712.74

Ja 3140399,55


BIC - Aloittaminen historiallisen joukon luokalla. (8. marraskuuta 2011 annettu päätöslauselma - BOC, nro 230, 22. marraskuuta 2011).


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, Villa de Los Realejosin kiinteistöjen luettelo. Teneriffan saari , kunnia. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s