ANTIGUOS ALMACENES DE LA PIROTECNIA LOS TOSTE (PUERTO FRANCO, 12)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Uppfördes i början av det tjugonde århundradet, efter den gamla vägen till vägen till hamnen med det tydliga kommersiella och lagringsändamålet. Det stiger med användningen av platser för att utföra dess bärande väggar med murverk och den vanliga användningen av sluttande tak med fasader av mycket enkla kompositionsscheman.Antiguos almacenes de la Pirotecnia Los Toste (Puerto Franco, 12)

Det är uppfört på en anläggning i form av 'L ' tills den når en unik höjd med sten- och lerväggar. I den främre delen var modulen för utställning och försäljning av det pyrotiska materialet, kännetecknat av att ha ett lutande tak av platt kakel på en struktur i par och rad. Den bakre modulen som genererar sin karakteristiska anläggning, används som lager och tillverkas med modernare konstruktionstekniker, eftersom det är platt tak. I sin huvudfasad finns det enda åtkomstutrymmet, med en trädörr med mycket ödmjuka funktioner.Antiguos almacenes de la Pirotecnia Los Toste (Puerto Franco, 12)

MUNICIPALITY Los Realejos

OMRÅDE San Agust n

ADRESS N Puerto Franco Street, 12

UTM-KORDINATER

X 344764,52

Och 3141438.27


Fantastiskt rådhus till Villa de Los Realejos, u201 Inventarier av fastigheter i Villa de Los Realejos. Teneriffa Island ' , Hon. Stadshus av Villa de Los Realejos, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s