ANTIGUOS ALMACENES DE LA PIROTECNIA LOS TOSTE (PUERTO FRANCO, 12)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Valmistunut 2000-luvun alkupuolella seuraten vanhaa tietä satamaan, jolla on selkeä kaupallinen ja varastointitarkoitus. Se nousee, kun paikan materiaaleja käytetään kantavien seinien toteuttamiseen muurauksen avulla ja kaltevan katon yleistä käyttöä julkisivuilla, joiden koostumus on hyvin yksinkertainen.Antiguos almacenes de la Pirotecnia Los Toste (Puerto Franco, 12)

Se pystytetään kasvelle muodossa 'L ', kunnes saavutetaan ainutlaatuinen korkeus kivi- ja mudanseinämien läpi. Etuosassa sijaitsi pyrotisen materiaalin näyttely- ja myyntimoduuli, jolle oli tunnusomaista, että siinä oli kalteva litteän laattakatto parin ja rivin rakenteessa. Takamoduulia, joka tuottaa ominaisen kasvinsa, käytetään varastossa ja se on valmistettu nykyaikaisemmilla rakennustekniikoilla, litteä katto. Pää julkisivussa on ainoa pääsytila, jossa on puinen ovi, jolla on erittäin nöyrät piirteet.Antiguos almacenes de la Pirotecnia Los Toste (Puerto Franco, 12)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE N Puerto Franco Street, 12

UTM koordinoi

X 344764.52

Ja 3141438,27


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s