ANTIGUA FOGUETERÍA DE LOS TOSTE (SIETE FUENTES, 17)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
Kiinteistö seisoo Jumalan nezin rotkon toisella puolella ja toimii Hermanos Toste -pyrotekniikan tehtaana (kunnes se siirretään nykyiseen tehtaaseen). Tämä pyrotekniikka juontaa juurensa vuoteen 1788, koska se on sen perustaja Don Marcos Toste del Castillo. Siinä pienessä Afrikassa ensimmäiset raketit ja soihdut, jotka valaisevat noiden vuosien puolueita, alkoivat kehittää rikkiä ja hiiltä. Don Marcos Toste del Castillon ja myöhempien sukupolvien lapset jatkoivat tapaa tässä kiinteistössä, kunnes vuonna 1970 tehdas muutti paikkansa. Sen nykyinen sijainti on Azadilla Alta, jota vastaavat Marcos Toste D az ja hänen veljensä Jos, Rosendo, Celedonio ja Agust n.Antigua Foguetería de Los Toste (Siete Fuentes, 17)

Arkkitehtonisesti kiinteistöllä ei ole merkitystä, ei vain sen omalla puolella, koska se on malli Kanariansaarin suositusta arkkitehtuurista, mutta kiinteistön erityinen merkitys on sen kulttuurinen merkitys kunnassa, kiinteistön yhteys pyrotekniikkaan, Ristit ja ihmisten tunne. Kivi- ja muuriseinien toimesta rakennus seisoo suorakulmaisessa lattiassa, joka on sovitettu maan orientaatioon. Ero julkisivun julkisivun ja yksityisemmän luonteen takana olevan julkisivun välillä aiheuttaa, että kiinteistöllä on julkinen julkisivu ja kaksi yksityisellä alueella. Pääjulkisivussa on yksi iso turha, nöyrä piirteet. Sarja on päällystetty ranskalaisella tai litteällä kaakelilla päällystetyllä katolla pari- ja rivirakenteessa.Antigua Foguetería de Los Toste (Siete Fuentes, 17)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE N Siete Fuentes Street, 17

UTM koordinoi

X 344532.53

Ja 3141207.80


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s