CASA DE RICARDO RODRÍGUEZ

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä talo, joka sijaitsee Libertad-kadun keskellä, Juan Pablo II -kadun kulmassa, rakennettiin 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa.

Tämän kiinteistön omisti Batista-perhe, mutta Ricardo Rodr Guez osti sen 1900-luvun alussa, kun hän palasi Kuubasta. Tämä oli Villan pormestari 10. maaliskuuta 1930 - 24. huhtikuuta 1931. Hänet nimitetään pormestariksi 15. helmikuuta pidetyllä kuninkaallisella asetuksella, jolla muutetaan kuntien perustuslakijärjestelmää.

Se oli Arafon kaupungin päämaja vuosina 1922 - 1943 ja paikallinen Labradoreiden ammattiliittojen veljeskunnan jäsenille.

Tämän kiinteistön omisti Batista-perhe, mutta Ricardo Rodr Guez osti sen 1900-luvun alussa, kun hän palasi Kuubasta. Hän oli Villan pormestari 10. maaliskuuta 1930 - 24. huhtikuuta 1931. Hänet nimitetään pormestariksi 15. helmikuuta pidetyllä kuninkaallisella asetuksella, joka muuttaa kuntien perustuslakijärjestelmää. Kuluneen kaupunginjohtajan toimiston läpi 'El Carret n ' -tien jälleenrakentaminen aloitettiin ja tapahtui juhlallisuuksien, ns. U201CFiesta del Valle ', yhteydessä, jotka liittyvät Gimarin kaupungintaloihin, Arafo ja kynttilänjalat. Andr Orozco Batista ja Manuel Herrera mainostivat osallistuneita merkittäviä runoilijoita, joita levitettiin laajasti paikallisessa lehdistössä ja radioasemilla. Toisen tasavallan tulo päättyy Ricardo Rodr Guez Curbelon johtamaan kuntahallitukseen.
Tänä väliaikana hän ei eronnut jonkin ajanjakson ajan kunnanvaltuutetusta kunnanvaltuuttajaksi. Jälleen 21. tammikuuta 1939 ja sen jälkeen, kun Jos Guti rrez Guti rrez nimitetään pormestariksi ja saman marraskuun 9. päivään saakka o. Tässä lyhyessä ajassa Gimar-kadun ja erilaisten lähialueiden yhdistelmä on saatu päätökseen ja tu20 mäntyä istutetaan 'omo de Abarzo ': hen, joten ihmisten ohittaminen on kiellettyä ja eläimet Se tuottaa myös ...Casa de Ricardo Rodríguez

Kulmatalo, joka on jaettu kahteen korkeuteen ja jossa on L-muotoinen pohjapiirros.
Kaksi julkisivua mukautuvat maan orientaatioon sen lisäksi, että kaikissa aukkoissa on symmetria, joissa on kuusi aukkoa julkisivua kohden, kolme alakerrassa ja kolme ylemmässä, antaen tasapainon kokonaisuudelle.
Toinen kerros on merkitty julkisivulle kahdella reunuksella, jotka kulkevat kahden etuosan läpi.
Pääjulkisivussa on kolme katutason ovea, jotka ylläpitävät tasoa sohvan alueella.
Toisessa kerroksessa on kolme parvekkeen ovea, joista pääsee samaan määrään parveksia, jotka on tehty väärennetyllä ja geometrisella koristeella.
Sivuseinässä on kolme ovea alatasossa ja kolme parvekkeen ovea ylemmässä, jotka on suojattu taontalaitteilla, jotka sallivat näiden ovien avaamisen kokonaan, jolloin parvekkeet tunnetaan.
Ovien puutyöt muodostuvat kahdesta suorakaiteen muotoisista kehyksistä muodostuvista heilumislehdistä, joissa sen korkeus on valtava leveyden edessä, ja ovissa on kattoikkunat, joita suojaa geometrinen friisi, joka muodostaa romuja.
Yläkerrassa olevien parvekkeen ovien pää edessä on kolme lehteä ja sivuilla kaksi puolta. Ne ovat keskeisiä aukkoja, joiden alaosassa on taulut ja yläosassa lasit.Casa de Ricardo Rodríguez

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE Juan Pablo II Street, n 2 (entinen Calle H roes del Alc zar)

UTM koordinoi

X 360 701,30

Ja 3 135 718,49Casa de Ricardo Rodríguez

-Fari Pestanoon, F .: Matka läpi Arafon arkkitehtonisen ja etnografisen arkkitehtonisen perinnön: kulttuurin kannalta kiinnostavat varat ja muut avaamista koskevat ehdotukset.

-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa , CICOP, 2004.

-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia pormestariensa kautta, 1798-1998. Arafon kaupunginvaltuusto, Cabildo de Tenerife, Kanarian kansan kulttuurikeskus. 1998.

- Teneriffan eteläisen itäisen kulttuurin yhdistys. ' Teneriffan lounaaseen (Arafo, Arico, Candelaria, Fasnia, Gimar) kuuluvien omaisuuserien opas. Teneriffan kaakkois-kulttuuriliitto 1996

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es.


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

ESPACIOS URBANOS
Casa de Ricardo Rodríguez Calle La Libertad - Cat:Calles