CASA LO DE CARTAS

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Hacienda -
Perusoikeuskirja oli yksi vaikutusvaltaisimmista perheistä Santa Cruz de Teneriffalla 1700-luvulla, sekä sen kiistatonta taloudellista tai valtaa omaa, kaupallisiin ja merenkulkua koskeviin toimintoihin perustuen että sen mukaan, että se näkyi sekä siviili- että siviilioperaatioissa. uskonnollinen silloin Puerto ja Plaza Fuerte.

Sagan aloittaja oli Don Mat Rodr guez Carta, syntynyt vuonna 1675, Santa Cruz de La Palma, vanhemmista myös palmuja (l Villa de San Andr ja hän itse palmupääkaupungista), jotka omistettu kaupalle Kanarian yhdysvaltalainen, naimisissa 17. joulukuuta 1696, siis 21 vuoden ikäisenä, Santa Cruz de Concepci n Dom Nguez Perdomon kanssa Santa Cruz de Teneriffalla, missä siitä hetkestä lähtien.

Jättämättä syrjään erityissuoja, jonka hän antoi Santa Cruz de la Parroquialle, joka oli hänen merkittävin suojelija, kuten todisti hänen kauniista saarnatuolistaan ja kappeli-panteesta, joka oli haudattu hänen perheelleen ja jota pidettiin Kanariansaarten barokkitilan jalokivinä, monien muiden huomioiden joukossa; ja myös Ntra-hermitage, rouva de Regla, jolle hän oli saattanut Sacristy- ja alttaritaulut ja erilaiset vaatteet, peruskirjan siviili-projektio toteutui heidän omistamissaan eri taloissa.

Arapon kaupungin keskustasta luoteeseen, Morra el uuniksi kutsutussa mediaanisektorissa on rakennuskompleksi, joka todennäköisesti liittyy kirjainperheeseen ja joka on rakennettu 1800-luvulla suuren maataloustilan ja luonnonsuojelualueen säilyttämiseksi. metsästys.

Rakennus on saavuttanut aikamme, ja se ylläpitää suurta osaa tämän tyyppisten tilojen tyypillisistä elementeistä. Näytetään tallialue ja niiden siivut, suuri aikakausi yhdessä meitä miehittävän viinitilan kanssa ja erilaiset kirjastotalon palvelemat säiliöt ja vesisäiliöt.

Tässä korostamme viinitilaa, joka oli aina liitetty viiniköynnöksen viljelyyn, taloudellista toimintaa, joka Kanariansaarilla ...Casa Lo de Cartas

Rakennussarja, joka koostuu neljästä moduulista, kasvi, jolla on kalteva katto, kaksi ja neljä vettä.
Ne ovat rakenteita, jotka on tehty karkeasta kivestä, jonka nurkissa on ristissä suuret tuhkakupit, jotta ne kestäisivät, täytettiin raunioilla ja kerättiin mudalla sisälle ja rapattiin kalkkimurskeilla.
Kotelomoduuli koostuu kahdesta osasta, jotka alun perin olivat luultavasti itsenäisiä, vaikka nekin on tällä hetkellä liitetty, sen takana tehdyllä uudella rakenteella. Julkisivussa on seitsemän aukkoa, jotka on sijoitettu satunnaisesti julkisivulle, mikä osoittaa kiinteistön likimääräisen ajankohdan.
Näihin moduuleihin on kiinnitetty viinitila, jolla on kaikki omat ominaisuutensa, ja sen peittää kaksivesiinen katto.
Kiinteistön sisäänkäynnin kohdalla on moduuli, joka voi sijaita kiinteistön läpi kulkevien matkustajien eläimille sekä vuoristoeläimille, jotka sijaitsevat kiinteistön saatavuuden yhteydessä.


Arafo KUNNALLISUUS

Kirjeet ZONE

OSOITE Road Letters S / N

UTM koordinoi

X 359 917,51

Ja 3 137 241,64Casa Lo de Cartas

-Fari Pestanoon, F .: Matka läpi Arafon arkkitehtonisen ja etnografisen arkkitehtonisen perinnön: kulttuurin kannalta kiinnostavat varat ja muut avaamista koskevat ehdotukset .
-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.
-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa , CICOP, 2004.
-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas '. Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001
-Victor Servilio P rez. 'Afo. Retarzo-historia, profiilit ja profiilit (valikoima lehdissä julkaistuja teoksia) ' . Graficas Tenerife SA 1986
-Maisemat ja maisemanhoito, Teneriffan alueoppaat. 'D Tutustu lounaaseen ' . Tenydea, SL Lokakuu 2005. Perintoneuvoston jäsen Histr Rico del Excmo. Aronan kaupungintalo. 'III Teneriffan eteläisen historian konferenssi. Candelaria, Arafo, Gimar, Fasnia, Arico, Granadilla de Abona, San Miguel de Abona, Vilaflor, Arona, Adeje, Gu de de Isora, Santiago del Teide '. Historiallisen perinnön neuvonantaja. Aronan kaupunginvaltuusto, marraskuu 2013.
-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es.


Descripción Documento Descargar Documento
SITUACIÓN
EMPLAZAMIENTO