CAPILLA DEL SEÑOR DEL PINO

Villa de Arafo
- Arquitectura Religiosa. Capillas -
Sen alkuperä oli vanhassa Golgatassa, joka oli rakennettu vanhan männyn pohjalle ja johon oli sijoitettu pieni kuva ristiinnaulitusta, 'Se tai del Pino '. Myöhemmin rakennettiin kappeli, joka sisälsi puun rungon pohjaan, joka antaa sille nimen, samoin kuin Golgatan ja Herran kuvan. Se on liitetty kaupungin ensimmäiseen hautausmaaan, ja se sijaitsee kaupungin sisäänkäynnin kohdalla, ja sitä odotettiin kaikille uskonnollisille, siviili- ja sotilasviranomaisille sekä omistautuneille kuville, jotka ovat käyneet siellä kahden viimeisen vuosisadan aikana.

Ensimmäinen oli Seen 'Pino tai ', ainoa Arafon kasvisymboli. Tämä puu on jo olemassa, kun vuoden 1705 tulivuorenpurkaus tapahtui, mikä muutti kaupungin kokoonpanoa.
Sitten tuli 'alvario del Pino '. Vanhan männyn juurelle rakennetun todennäköisyyden on, että sen alkuperää on etsittävä seurakunnan luomisessa vuonna 1795, koska oli tavanomainen sääntö, että jokaisen väestön laitamilla sijaitsi kalvosarja, joka toimi lepopaikkana. Pyhän viikon V-Crucisiin.

Myöhemmin saapui 'Se tai del Pino '. Suullinen perinne viittaa siihen, että noin 1875-1880 Don
Paikallinen maanviljelijä Jos Garc a löysi pienen kuvan ristiinnaulitusta, hyvin vanhasta ja karkeasti veistetystä, ja hänen vaimonsa Marta Batista vakuutti hänet asettamaan sen paikalliselle Kolgatalille kaikkein ihmisarvoisimpana paikkana ja sijoitti sen kauniin vanhan männyn onttoon. Hänen ulkonäöstään on kuitenkin toinen teoria, jonka mukaan edellä mainitun Don Jos Garc a: n naapuri rouva Bibiana löysi ristiinnaulitun kuvan Cuesta del Pinossa, kun hän palasi kotiin kuorma milloa päähän, ja juuri hän asetti sen vanhan puun runkoon.
Totuus on, että aluksi ihmiset kävivät läpi paikan yllättyneinä ja kaipaamina, mutta herättivät heissä sitten kunnioituksen ja kunnian tunnetta; Siten suurin ...Capilla del Señor del Pino

Suorakulmainen kappeli, jonka korkeus on yksi aukko. Rakennuksen ainutlaatuisin piirre on katolla oleva aukko, joka on kallistettu kahteen kaarevaan laattaveteen männyn poistumiseksi sen läpi. Sisäänkäynnin ovi on suorakulmainen ja laskettu kaari, jossa on kaksi taittolehteä ja kaksi kiinteää seinää, joissa on kaiteet.Capilla del Señor del Pino

Arafo KUNNALLISUUS
Alueen historiallinen keskus
OSOITE Mario Marrero Fari Street a

UTM koordinoi

X 361,240,24
Ja 3 135 745,63


Rodr Guez Delgado, Octavio . 'rafo uskonnollinen tarina '. Maineikas Arafon kaupunki 1995.

Fari a Pestano, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

VV AA : Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F .: Araponin tarina pormestariensa kautta, 1798-1998. Arafon kaupunginvaltuusto, Cabildo de Tenerife, Kanarian kansan kulttuurikeskus. 1998.


Descripción Documento Descargar Documento
Situación
Emplazamiento

ESPACIOS URBANOS
Capilla del Señor del Pino Calle Mario Marrero Fariña - Cat:Calles