CAPILLA DE LA CRUZ

Villa de Arafo
- Arquitectura Religiosa. Capillas -
La Cruzin kappeli Sijaitsee saman nimen tai 'Aserradero ' naapurustossa, se on rakennettu yksityisellä aloitteella, rahoittajana herra Tom S P Bencomo y Arrosa (1817-1890). Pappi Claudio Marrero Delgado siunasi sen vuonna 1871.
Sen perustaja toi Villa de La Orotavasta kunnioitetut kuvat kappelissa. Hän pyysi myös seurakunnan entisen urun lopettamista kappelin hyväksi 10. toukokuuta 1882, tämän pyynnön hyväksymistä saman kuukauden 30. päivänä. Myöhemmin ei ole tarkkaa päivämäärää, tämä urut katoaa kappelista tietämättä mitä hänen kohtalonsa on ollut.
Kappeli, vaikka se oli yksityisomistuksessa, piti aina julkista käyttöäan, koska omistajat järjestivät vuosittaisen Ristin juhlan, mikä teki selväksi tahdossaan D. Tomin P rez Bencomon juhlimaan tätä lomaa, tämä on ollut ylläpidetään nykypäivään asti, vaikka vain uskonnollinen teko säilyy.
Kahdeksankymmenenluvun alkupuolella kaupunginvaltuusto valmisteli La Cruzin aukion, josta Romer de San Agust n.Capilla de la Cruz

Päärakennus on suorakaiteen muotoinen, ainutlaatuisen korkea, tehty kivillä ja mudan seinät peittivät päänavan kiellolla. Siinä on neliön muotoinen etukappale, jonka päällä on kolmiomainen etuosa n. Kappelin pääsisäänkäynti on puolipyöreä kivestä valmistettu kaari, jossa on ovi, jossa on kaksi taitettavaa puulehteä. Puolipisteen yläkaaressa on suoja, jonka ellipsiin on kirjoitettu risti ja jonka päällä on kruunu. Kappelin liitteenä on liitetty rakennus, jossa on kaksi kerrosta, litteä katto ja ulkoiset puuportaat.Capilla de la Cruz

Arafo KUNNALLISUUS
Alueen historiallinen keskus
OSOITE La Cruz Street

UTM koordinoi
X 360,441,08
Ja 3 135 518,66Capilla de la Cruz

Rodr Guez Delgado, Octavio. 'rafo uskonnollinen tarina '. Maineikas Arafon kaupunki 1995.

Fari a Pestano, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

VV AA : Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F .: Araponin tarina pormestariensa kautta, 1798-1998. Arafon kaupunginvaltuusto, Cabildo de Tenerife, Kanarian kansan kulttuurikeskus. 1998.


Descripción Documento Descargar Documento
Situación
Emplazamiento

No existe/n Bien/es Relacionado/s