CALLE DE SOSA Nº 1

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tällä todennäköisesti 1800-luvun puolivälissä pystytetyllä rakennuksella on pääsy Sosa-kadun kautta, mutta sen pää julkisivu osoittaa historiallisen Isabel II -kadun, nykyisen La Libertad -kadun, jonka polkugeenit vastaavat muinaista alkuperäiskansojen siirtymätietä. että a huippukokoukseen ja G-meren laakson rannikolle.
Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.Calle de Sosa nº 1

Asuminen on rakennettu maan suuntauksen mukaisesti ja kaksisuuntaisessa risteyksessä, joka osoittaa kaksi rakennuksen neljästä julkisivusta.
Sen kasvi on suorakaiteen muotoinen ja sen lisäosat sijaitsevat kiinteistön takana, josta on näkymä Sosa-kadulle, joka on paikka, jonne siihen päästään, yksikerroksisen, katolla varustetun moduulin kautta.
Libertad Streetin julkisivulla on puolisuunnikkaan muotoinen kuusi aukkoa, jotka pitävät tasonsa sekä pystysuoraan että vaakasuoraan, mikä antaa meille kunnollisen ja puhtaan etuosan, joka säästää alemman tason ikkunan vaihdon Ikkuna mahdollisesti sisätilan parempaan käyttöön.
Sosa-kadun julkisivu esitetään porrastetulla, jossa talon päämoduuli esiintyy kahdella korkeudella ja toissijainen moduuli, johon pääsee, ainutlaatuisella lattialla.
Puuseppä on valmistettu ylemmän kerroksen ikkunoista giljotiinilevyillä, joissa on kahdeksan tikkujen avulla erotettua lasilevyä. Liberty Streetin puulaudalla ja Sosa Streetin kanssa yksi suurempi laasti.
Alemmat ikkunat ovat kaksoissokea levy, jonka muodostavat kehykset, joissa ikkunaluukut ovat jokaisessa arkissa, ja näissä kiinteä tikkuilla varustettu lasi.
Katto on litteä laastilaatikolla ja suoralla kynnyksellä, joka kulkee koko katon kehän.Calle de Sosa nº 1

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE Sosa Street n 1

UTM koordinoi

X 360,792,57

Ja 3 135 702 68Calle de Sosa nº 1

VV AA : Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö , lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F : Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
SITUACIÓN
EMPLAZAMIENTO

ESPACIOS URBANOS
Calle de Sosa nº 1 Calle La Libertad - Cat:Calles