CALLE DE LA CRUZ DEL VALLE, 1

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus, joka sijaitsee Cruz del Valle -kadulla, Cruz del Valle -nimellä alueella, kuului tohtori Garc a-Talavera Casa as: n perheelle, joka on kaupungin adoptoitu poika, liittyy tien päähän a Huvila tulivuorella n.

Tällä alueella Arafo kasvaa 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alkupuolella maaseudun rakennuksista ja tontteista maataloudelle omistettuja tontteja, jotka on koristeltu uusilla kaupunkiluontoisilla rakennuksilla.

Tämä rakennus, jolla on runsaasti koristeellista julkisivua, kuuluu kanarian modernismiin, joka alkaa noin vuonna 1860 ja päättyy Espanjan sisällissodan alkamiseen.Calle de La Cruz del Valle, 1

Ainutlaatuisen kasvin asuminen sen pääjulkisivussa ja kaksi takana, kun sovitaan maan sijaintiin, L-muodolla, joka avautuu pohjoiseen sisäpatioon. Sen etuosa koostuu viidestä aukosta, kolmesta ikkunasta ja kahdesta ovesta, jotka on kehystetty sementtilaastin muotoilulla ja suurella kukkakuviolla. Kiinteistössä on litteä katto, jonka päällä on nurkkaan koristeltu rikkaalla veistoksella ja maljakoilla varustettu varuste.Calle de La Cruz del Valle, 1

KUNNALLISUUS: Arafo

ALUE: Historiallinen keskus

OSOITE: La Cruz del Vallen katu, 1

UTM koordinoi

X 360 988,37

Ja 3 135 476,76Calle de La Cruz del Valle, 1

-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas ' . Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es.

-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot '. http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
Situación
Emplazamiento

No existe/n Bien/es Relacionado/s