CALLE REVERENDO PÁRROCO D VICENTE JORGE DORTA, Nº 15

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus sijaitsee nykyisen Plaza de San Juan Degollado -keskuksen ympäristössä, jonka alkuperäinen ratkaisu johtuu historiallisesti Arapon väestön siirtymistä sen jälkeen, kun Areenan tulivuori oli purkautunut vuonna 1705 tälle alueelle, jossa se sijaitsi. San Juan Bautista Degollado -yritykselle omistettu primitiivinen hermitage, joka rakennettiin vuosina 1672–1690 ja joka myöhemmin julistettiin seurakuntana 1700-luvun lopulla ja oli Candelarian siviilierottelun alku. Ryhmittelemällä tässä nykyisessä ympäristössä kunnan suurimpia siviilirakennuksia.
Tässä talossa se rakennettiin 1900-luvun alussa, asui D. Florent n Castro D az (1865-1968), syntyi La Measuressä (G imar), naimisissa ja asettui Arafoon, missä hän erottui viljelijä-viejäksi ja miehitti ensimmäisen apulaiskaupunginjohtajan asema tasavallan aikana, jonka nojalla hän toimii useita kertoja satunnaisena pormestarina, nimitettäessä hänet myöhemmin kunnan hallintokomitean jäseneksi ja varaedustajaksi.Calle Reverendo Párroco D Vicente Jorge Dorta, nº 15

Asuminen L-kerroksella, joka piilottaa maisemoidun sisäpihan. Pääosassa on kaksi korkeutta, symmetrinen järjestely parvekkeella julkisivun keskellä, jolloin koko merkitys korostuu.
Julkisivu voidaan jakaa kolmeen moduuliin, joissa pää etuosan kaksi sivumoduulia erottuvat koristepilareilla. Edessä on kymmenen aukkoa, viisi per kerros. Siinä on suuri ovi ajoneuvoon pääsyä varten ja kaksi pienempää alakerrassa olevaa ovea, joissa kaikissa on kaksi kääntyvää lehteä, sekä kaksi ikkunaa, joissa kääntyvät lehdet. Yläkerrassa on neljä ikkunaa ja ovi, josta pääsee parvekkeelle.
Puuseppä koostuu suorakaiteen ja neliön muotoisista kehyksistä, joissa koristekoriste.
Reitit merkitsevät koko kokonaisuuden peittävän ensimmäisen, toisen ja litteän katon välistä etäisyyttä.Calle Reverendo Párroco D Vicente Jorge Dorta, nº 15

Arafo KUNNALLISUUS

Historiallinen keskusta- alue

OSOITE Calle Reverendo P rroco D. Vicente Jorge Dorta, 15 (San Juan Degollado Street, 15)

UTM koordinoi

X 360 982,85

Ja 3 135 656,30


-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas ' . Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es.

-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot '. http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

No existe/n Bien/es Relacionado/s