CALLE PLAZA DE JUAN DEGOLLADO Nº 1

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus sijaitsee nykyisen Plaza de San Juan Degollado -keskuksen ympäristössä, jonka alkuperäinen ratkaisu johtuu historiallisesti Arafon väestön siirtymistä sen jälkeen, kun Areenan tulivuori oli purkautunut vuonna 1705 tälle alueelle, jossa se sijaitsi. San Juan Bautista Degollado -yritykselle omistettu primitiivinen hermitage, joka rakennettiin vuosina 1672–1690 ja joka myöhemmin julistettiin seurakuntana 1700-luvun lopulla ja oli Candelarian siviilierottelun alku. Ryhmittelemällä tässä nykyisessä ympäristössä kunnan suurimpia siviilirakennuksia.

Siinä syntyi pappi D. Claudio Marrero Delgado (1831-1895), joka oli San Juan Degollado -kirkon pappi kolmella eri ajanjaksolla, samoin kuin herra Ar stides Ferrer Garc a (1911-1992).Calle Plaza de Juan Degollado nº 1

Kotelo kahden korkeuden mediaanien ja suorakaiteen muotoisen kasvin välillä, peittämällä kolmen rivin ja rivin vesikatte ja tehty arabialaisella laatalla. Julkisivulla on puolisuunnikkaan muotoinen mukautuakseen maan sijaintiin.

Sen pääosa on muodostettu viidestä aukosta, joista kolme alakerrassa ja kaksi yläkerrassa, jolloin saadaan järjestetty julkisivu, jossa asunnon ovi on vieritetty pystyakselin vasemmalle puolelle.

Puusepäntyöt, vaikka sillä ei ole liiallista sisustustyötä, jos siinä on peli kehyksineen, antaa sarjan symmetrian, leikkien neliön ja suorakaiteen muotoisilla neliöillä, jotka on sijoitettu sekä vaaka- että pystysuoraan.Calle Plaza de Juan Degollado nº 1

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N Plaza de Juan Degollado Street 1 (Vanha Plaza de Jos Antonio Street)

UTM koordinoi

X 360,938,56

Ja 3 135 653,02


-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa , CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas '. Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es.

-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. ' Teneriffan eteläosan historia ja hahmot '. http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN

No existe/n Bien/es Relacionado/s